21 Aralık 2021

Irazca'nın Dirliği Fakir Baykurt Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,5 TL
Yazarı: Fakir Baykurt
Çevirmen: Kubilay Dağbatıran

Irazca'nın Dirliği indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fakir Baykurt olan ve Literatür Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Irazca'nın Dirliği eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Irazca'nın Dirliği ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Irazca'nın Dirliği TIKLA PDF İNDİR !

Irazca'nın Dirliği Yazarı Kimdir ?

Irazca'nın Dirliği yazarı Fakir Baykurt 'dır. Fakir Baykurt yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Irazca'nın Dirliği PDF indir oku

Irazca'nın Dirliği indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Literatür Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Irazca'nın Dirliği TIKLA PDF İNDİR !

Irazca'nın Dirliği TIKLA PDF İNDİR !
Irazca şu dünyaya geldi geleli gün yüzü görmemiştir. Dertli mi dertli bir kadındır; üstelik genç yaşta dul kaldığından kadınlığını da bilememiştir. Geçimdi, çocuktu, sonra torundu derken sırtı doğru düzgün yumuşak bir yatağa değmemiştir. Yetmezmiş gibi, köyün muhtarı Cımbıldak Hüsnü ile Haceli'yi ev yeri yüzünden düşman beller kendine. Ev işi halloldu, sular duruldu derken, anlar ki, su uyurmuş ama düşman uyumazmış.

Bu sefer torunu Ahmet'e kötülük eder düşmanlar; oğlu Bayram ölümlerden döner. Yitirir bir bir dayanaklarını... ve zavallı Irazca'nın ne dirliği kalır ne düzeni.

Fakir Baykurt, K

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Irazca'nın Dirliği, Fakir Baykurt

Yorum Gönder