21 Aralık 2021

Babalar ve Oğullar Ivan Sergeyeviç Turgenyev Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,45 TL
Yazarı: Ivan Sergeyeviç Turgenyev
Çevirmen: Ayşe Hacıhasanoğlu

Babalar ve Oğullar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ivan Sergeyeviç Turgenyev olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Babalar ve Oğullar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Babalar ve Oğullar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Babalar ve Oğullar TIKLA PDF İNDİR !

Babalar ve Oğullar Yazarı Kimdir ?

Babalar ve Oğullar yazarı Ivan Sergeyeviç Turgenyev 'dır. Ivan Sergeyeviç Turgenyev yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Babalar ve Oğullar PDF indir oku

Babalar ve Oğullar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Babalar ve Oğullar TIKLA PDF İNDİR !

Babalar ve Oğullar TIKLA PDF İNDİR !
Klasik Rus edebiyatının unutulmaz yazarı Turgenyev, çağdaşlarından bütünüyle farklı bir yol izlemiş, yaşadığı dönemde Avrupa'da yazılan romanlara ve Avrupa kültürüne daha yakın bir tavır sergilemişti. Turgenyev'in başyapıtı olarak tanımlanan Babalar ve Oğullar, bu etkinin izlerini taşır.

Romanın öne çıkan karakteri Bazarov, arkadaşı Arkadiy'e ve onun modern değerlerle yaşamayı seçen babasıyla amcasına öyle sinir bozucu bir biçimde karşı çıkar ki, sergilediği nihilizm Bazarov'un müthiş zekâsıyla birleşince genç bozguncunun saldırılara uğraması kaçınılmaz olur. Tıpkı romanın yayımlanmasından sonra yoğun saldırıya uğrayan Turgenyev gibi. İvan Turgenyev, Babalar ve Oğullar'ın yayımlanmasından sonra ülkesini terk etmek zorunda kalmış, yaşamını Avrupa'da sürdürmüştü.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 264

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 213

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Babalar ve Oğullar TIKLA PDF İNDİR !

10.04.2020

Mutlaka Okunacaklar Listesi

Mutlaka Okunacaklar Listesi yapın kendinize ve ilk sıralara bu kitabı koyun (Eğer hala okunmadıysa tabi). Bunun gibi eserler her 10 yılda bir tekrar okunmalı, çünkü öyle kitaplar ki her çağınızda başka başka bir yönünü keşfedersiniz.


03.02.2012

iyi bir klasik

Bazı kitapların neden klasik olduğunu bu kitabı okuyunca anlayabiliyorsunuz. Son derece akıcı ve dönemin günlük yaşantısını bu akıcılıkta son derece iyi anlatan bir kitap. Devrimin neden Rusya'da gerçekleştiğine şaşırmamak lazım.

Babalar ve Oğullar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Babalar ve Oğullar, Ivan Sergeyeviç Turgenyev

Yorum Gönder