21 Aralık 2021

Bir Hikaye - Modern Klasikler Boris Pasternak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Boris Pasternak
Çevirmen: Hülya Arslan

Bir Hikaye - Modern Klasikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Boris Pasternak olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 88 sayfalık Bir Hikaye - Modern Klasikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Hikaye - Modern Klasikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Hikaye - Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Bir Hikaye - Modern Klasikler Yazarı Kimdir ?

Bir Hikaye - Modern Klasikler yazarı Boris Pasternak 'dır. Boris Pasternak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Bir Hikaye - Modern Klasikler PDF indir oku

Bir Hikaye - Modern Klasikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 88 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Hikaye - Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Bir Hikaye - Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Pasternak, nesir tarzında yazdığı eserleri arasında özel bir yere sahip olan Bir Hikâye'sini 1929 yılında yazar. 39 yaşındadır. Hikâye 1916 kışında Rusya'da geçer.
Anlatının kahramanı evli kız kardeşine ziyarete gider. Uzun yolculuktan sonra yorgun düşer ve daldığı huzursuz uykuda Birinci Dünya Savaşı'ndan önceki
barış dolu yazın olaylarını anımsar…

Bir Hikâye Boris Pasternak'ın erken dönem eserlerinin en özgünü, Doktor Jivago'nun habercisi.

"Şairin özgün bir dünya görüşü var. Duygularını ifade etmek için özel sözcükler kullanıyor. Düşüncelerini alışılmışın dışında dile getiriyor. Bazen şiirin kalıplarına sığmıyor, işte o zaman ortaya şairin nesri çıkıyor."

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Hikaye - Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !Bir Hikaye - Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Bir Hikaye - Modern Klasikler, Boris Pasternak

Yorum Gönder