20 Aralık 2021

İnsan Neyle Yaşar-Kısa Klasikler 16 Lev Nikolayeviç Tolstoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,85 TL
Yazarı: Lev Nikolayeviç Tolstoy
Çevirmen: Çağlar Danacı

İnsan Neyle Yaşar-Kısa Klasikler 16 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 56 sayfalık İnsan Neyle Yaşar-Kısa Klasikler 16 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İnsan Neyle Yaşar-Kısa Klasikler 16 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İnsan Neyle Yaşar-Kısa Klasikler 16 TIKLA PDF İNDİR !

İnsan Neyle Yaşar-Kısa Klasikler 16 Yazarı Kimdir ?

İnsan Neyle Yaşar-Kısa Klasikler 16 yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy 'dır. Lev Nikolayeviç Tolstoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

İnsan Neyle Yaşar-Kısa Klasikler 16 PDF indir oku

İnsan Neyle Yaşar-Kısa Klasikler 16 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 56 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İnsan Neyle Yaşar-Kısa Klasikler 16 TIKLA PDF İNDİR !

İnsan Neyle Yaşar-Kısa Klasikler 16 TIKLA PDF İNDİR !

İnsan Neyle Yaşar ünlü düşünür ve yazar Tolstoy'un okuyucunun manevi dünyasına hitap eden en önemli eserlerinden biridir. Nasıl iyi insan olunur sorusuna, insan doğasındaki iyilikle kötülüğü, bencillikle paylaşımcılığı irdeleyerek, herkese rehber olacak bir yanıt verir: Sevgi. Soğuk bir kış günü sokakta tuhaf bir adama rastlayan yoksul ayakkabı ustası Semyon, kim olduğunu ve nereden geldiğini açıklamayı reddeden adama yardım ederken kendisinin ve ailesinin kaderini değiştirecek bir seçim yaptığının farkında olmasa da, insanı insan yapan nitelikleri yücelterek yeni bir ahlak anlayışını ortaya koyar.

(Tanıtım Bülteninden)

İnsan Neyle Yaşar-Kısa Klasikler 16 TIKLA PDF İNDİR !

20.09.2020

Şaheser

Çok güzel bir eser. Bu baskısı çok başarılı olmuş.

İnsan Neyle Yaşar-Kısa Klasikler 16 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, İnsan Neyle Yaşar-Kısa Klasikler 16, Lev Nikolayeviç Tolstoy

Yorum Gönder