20 Aralık 2021

Ve Yüzlerimiz , Kalbim , Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü John Berger Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,73 TL
Yazarı: John Berger
Çevirmen: John Berger

Ve Yüzlerimiz , Kalbim , Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı John Berger olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ve Yüzlerimiz , Kalbim , Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ve Yüzlerimiz , Kalbim , Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ve Yüzlerimiz , Kalbim , Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü TIKLA PDF İNDİR !

Ve Yüzlerimiz , Kalbim , Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü Yazarı Kimdir ?

Ve Yüzlerimiz , Kalbim , Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü yazarı John Berger 'dır. John Berger yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Ve Yüzlerimiz , Kalbim , Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü PDF indir oku

Ve Yüzlerimiz , Kalbim , Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ve Yüzlerimiz , Kalbim , Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü TIKLA PDF İNDİR !

Ve Yüzlerimiz , Kalbim , Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü TIKLA PDF İNDİR !
Bir gece Bosna'da, Prijedor yakınlarındaki kırlarda yürürken, otların içinde ışığı amber yeşili, kimsesiz bir ateşböceği buldum. Yerden alıp parmağımın üstüne koydum, o da bir yüzüğe oyulu elektrikli bir opal gibi ışıldayıp durdu. Eve yaklaştığımda, öbür ışıklarla yarışamadı ve ışığını söndürdü.

"Sonra onu yatak odasında çekmeceli bir dolabın üstünde duran birkaç yaprağın içine bıraktım. Işığı söndürünce, tekrar ışıldamaya başladı. Tuvalet masasının aynası tam pencerenin karşısındaydı. Yan yatınca aynada gördüğüm bir yıldız ve onun hemen altında dolabın üstünde duran ateşböceği oluyordu. Aralarındaki tek fark ateşböceğinin ışığının daha yeşil, daha donuk ve daha uzak olmasıydı."
John Berger

Geçen zaman ve bu zamanın geçtiği mekân üzerine yazılmış bu şaşırtıcı yalınlıktaki kitap John Berger'ın bir yazar olarak yaşamı hakkında en çok ipucu taşıyan kitabıdır: Berger'ı Berger yapan o ilgili dikkat, görünür dünyaya, arkadaşlara, hayattakilere ve ölmüşlere, dile ve yaratıcılığa yönelen dikkat, dünyaya duyduğu derin sevgi, bizce en yoğun ifadesini bu kitapta buluyor.



Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Ve Yüzlerimiz , Kalbim , Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü TIKLA PDF İNDİR !Ve Yüzlerimiz , Kalbim , Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Ve Yüzlerimiz , Kalbim , Fotoğraflar Kadar Kısa Ömürlü, John Berger

Yorum Gönder