9 Aralık 2021

Geceye Uyananlar Cahide Birgül Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Cahide Birgül
Çevirmen: Cahide Birgül

Geceye Uyananlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cahide Birgül olan ve Kafka Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 336 sayfalık Geceye Uyananlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Geceye Uyananlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Geceye Uyananlar TIKLA PDF İNDİR !

Geceye Uyananlar Yazarı Kimdir ?

Geceye Uyananlar yazarı Cahide Birgül 'dır. Cahide Birgül yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Geceye Uyananlar PDF indir oku

Geceye Uyananlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kafka Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 336 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Geceye Uyananlar TIKLA PDF İNDİR !

Geceye Uyananlar TIKLA PDF İNDİR !

Bir aileyi aile yapan nedir? Cahide Birgül, ikinci romanı Geceye Uyananlar'da semboller, çatışmalar ve gerilimle kurgulanmış bir olay örgüsü çerçevesinde bu soruyu sorarken, suç mahalli olarak evi, suç ortaklığı olarak da aileyi mercek altına alıyor.

Suçluluk duygusuna esir düşmüş, sevgisizliğini, bastırılmış hislerini, iktidar arzusunu yönetmeye çalışan "teşkilat" mensubu Haluk; ağabeyinin kriminal hayatının gölgesinde kendini bulmaya çabalayan, kuşatılmış kız kardeşi Nilüfer ve tüm ailenin gizlerinin, ayıplarının cisimleştiği zihinsel engelli kardeşleri Memo… Şiddet, cinsellik ve siyasi tarih ekseninde gelişen olaylar, birlikte yaşayan ancak herhangi bir kesişim kümesi bulunmayan bu üç kardeşin hayatını şekillendirirken her birini yavaşça uçuruma doğru sürükler ve gecenin sonsuz karanlığına hapseder. Hikâye, 90'ları karakterize eden kötücül, kirli ve "derin" ilişkilerin çekirdek aileden topluma akışının neden ve sonuçlarını çarpıcı bir şekilde ele alırken faili meçhulleri, Cumartesi Anneleri'ni ve kayıpları hem failin hem de mağdurun gözünden aktarır.

Cahide Birgül suçların, organize kötülüğün en masumane ve en kabul edilebilir olandan filizlenmesini, aile yadigârı nesne ve sembollerin psikanalitik dökümünü soluksuz bir akış içinde verirken, aslında hiç yabancısı olmadığımız halde, ürkütücülüğünün ayırdına mesafe koymadan varamadığımız meseleleri karanlıklardan, gölgelerden ve uykulardan çekip çıkararak gözler önüne seriyor.

Geceye Uyananlar, Meltem Gürle'nin değerli sunuş yazısıyla, yeniden okurlarıyla buluşuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Geceye Uyananlar TIKLA PDF İNDİR !

21.11.2020

Okunmalı

İnsani içine çekiyor.


08.06.2020

..

Sarsıcı bir metin.

Geceye Uyananlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Geceye Uyananlar, Cahide Birgül

Yorum Gönder