9 Aralık 2021

Cinayet Randevusu Agatha Christie Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,75 TL
Yazarı: Agatha Christie
Çevirmen: Çiğdem Öztekin

Cinayet Randevusu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Agatha Christie olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cinayet Randevusu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cinayet Randevusu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cinayet Randevusu TIKLA PDF İNDİR !

Cinayet Randevusu Yazarı Kimdir ?

Cinayet Randevusu yazarı Agatha Christie 'dır. Agatha Christie yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Cinayet Randevusu PDF indir oku

Cinayet Randevusu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cinayet Randevusu TIKLA PDF İNDİR !

Cinayet Randevusu TIKLA PDF İNDİR !

Her dedektifin, ister kadın olsun ister erkek, kendine özgü bir araştırma yöntemi vardır. Parker Pyne, Pollensa Koyu'ndaki Sorun adlı öyküde sorunu çözerken insan doğasına ilişkin sezgilerine güvenir... Harlequin Çay Takımı'nda Bay Satterthwaite, ilhamı gizemli Bay Quin ile işbirliğinde arar... Sarı İris adlı öyküde ise Hercule Poirot esrarengiz birinden gelen telefonla öğrendiği bir cinayet teşebbüsünde yeni baştan test edilir. Birbirinden farklı ve sıra dışı öyküleriyle dikkat çeken Cinayet Randevusu'nda Agatha Christie'nin kahramanları yine olağanüstü.



"Polisiye romanların kraliçesi."



-Observer-



(Tanıtım bülteninden)



Cinayet Randevusu TIKLA PDF İNDİR !Cinayet Randevusu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Cinayet Randevusu, Agatha Christie

Yorum Gönder