9 Aralık 2021

Oathbringer-Fırtınaışığı Arşivi 3.Kitap Brandon Sanderson Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 48,75 TL
Yazarı: Brandon Sanderson
Çevirmen: Brandon Sanderson

Oathbringer-Fırtınaışığı Arşivi 3.Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Brandon Sanderson olan ve Akılçelen Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Oathbringer-Fırtınaışığı Arşivi 3.Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Oathbringer-Fırtınaışığı Arşivi 3.Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Oathbringer-Fırtınaışığı Arşivi 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Oathbringer-Fırtınaışığı Arşivi 3.Kitap Yazarı Kimdir ?

Oathbringer-Fırtınaışığı Arşivi 3.Kitap yazarı Brandon Sanderson 'dır. Brandon Sanderson yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Oathbringer-Fırtınaışığı Arşivi 3.Kitap PDF indir oku

Oathbringer-Fırtınaışığı Arşivi 3.Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akılçelen Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Oathbringer-Fırtınaışığı Arşivi 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Oathbringer-Fırtınaışığı Arşivi 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Yeni bir fırtına geldi. Kül ve kırmızı yıldırımlar dünyayı süpürüyor, kadim düşmanlarımızı uyandırıyorlar. İnsanoğlunun gözleri açılırken, düşmanın ruhunun gölgeleri olan Yaradılmamışlar hareketleniyor. Bu savaş onların düşündüğü gibi değil ve hiçbir zaman da olmamıştı. Yakında Dalgalar elimizde olabilir tekrar çünkü Işık bazılarına geri döndü ve bazılarına doğru parlıyor. Kayıpların kırdığı Yüzbaşı uzlaşmayı arıyor. Zulmün kırdığı Casus tamamlanmayı arıyor. Yeminlerin kırdığı Taştayürüyen hakikati arıyor. Hırsın kırdığı Hain özgürlüğü arıyor. Ve son olarak savaşın kırdığı Kral… O da geçmişi arıyor. Terk edilmiş olanı. Bilmemesi gerekeni. Çünkü o sırlar, onu da aynı kendinden önceki şövalyeleri ezdiği gibi ezip geçecek.

(Tanıtım Bülteninden)

Oathbringer-Fırtınaışığı Arşivi 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

25.12.2019

Buran almayın

2 Hafta önce sipariş verdim daha gönderecekler. burdan almak yerine alternatif siteleri kullanmanızı tavsiye ederim.


25.09.2019

2 yıl sonra nihayet

2 yıl sonra nihayet okuyabildik.. Yazarı sevmesem inanın almayacaktım boyutu küçültüp yazıyı neredeyse okunmayacak duruma getirmişler.. süründürdüler resmen... Umarım bir sonraki kitapta bunları yaşamayız...


02.09.2019

Bu yayınevinden anca bu çıkardı

Sonunda çıktığına mı sevinsem kitabı hiç ettiklerine mi üzülsem bilemedim boyu çok küçülmüş kitabın yazılar minnacık kalmış zaten çıkmak bilmeyen sorunlu bir kitaptı

Oathbringer-Fırtınaışığı Arşivi 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Oathbringer-Fırtınaışığı Arşivi 3.Kitap, Brandon Sanderson

Yorum Gönder