28 Aralık 2021

Fiyonklu İstanbul Dürbünü-Giysilerin Penceresinden Gül İrepoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,8 TL
Yazarı: Gül İrepoğlu
Çevirmen: Gül İrepoğlu

Fiyonklu İstanbul Dürbünü-Giysilerin Penceresinden indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gül İrepoğlu olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 355 sayfalık Fiyonklu İstanbul Dürbünü-Giysilerin Penceresinden eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Fiyonklu İstanbul Dürbünü-Giysilerin Penceresinden ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Fiyonklu İstanbul Dürbünü-Giysilerin Penceresinden TIKLA PDF İNDİR !

Fiyonklu İstanbul Dürbünü-Giysilerin Penceresinden Yazarı Kimdir ?

Fiyonklu İstanbul Dürbünü-Giysilerin Penceresinden yazarı Gül İrepoğlu 'dır. Gül İrepoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Fiyonklu İstanbul Dürbünü-Giysilerin Penceresinden PDF indir oku

Fiyonklu İstanbul Dürbünü-Giysilerin Penceresinden indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 355 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Fiyonklu İstanbul Dürbünü-Giysilerin Penceresinden TIKLA PDF İNDİR !

Fiyonklu İstanbul Dürbünü-Giysilerin Penceresinden TIKLA PDF İNDİR !

"Meğer ne çok fiyonk varmış giysilerimizde, anılarda, İstanbul'da...Yaşanan her heyecanda, algılanan her renkte, geçilen her sokakta,okunan her kitapta, izlenen her filmde, çevrilen her dergide,kurulan her hayalde...Ayrıntıları biriktirdikçe fiyonklu bir İstanbul dürbünündenbakıyorum geriye, giysilerin penceresinden..."Evde dikilen mantolarla arşınlanan Sultanahmet sokakları…En güzel çocukluk ve gençlik günlerinin kaldırımlarına işlendiğiBostancı; sahili, sokakları, esnafı… Eski güzel, yeşil günleriylebize sayfaların ardından göz kırpan Beyoğlu; büyüleyicivitrinleriyle İstiklal Caddesi mağazaları, İnci Pastanesi. Birçocuğun gözpınarlarına dolan berrak deniziyle Kadıköy-Eminönüyolculukları… Renkleriyle insana dinginlik veren Büyükada…Gül İrepoğlu, 20. yüzyılın ikinci yarısında İstanbul'da yaşamışherkesin kendinden bir parça bulacağı kitabı Fiyonklu İstanbulDürbünü'nde kendi çocukluğundan başlıyor anlatmaya. Kişisel
tarihini okura açtıkça öznel tarihi bir İstanbul panoramasınadönüşüyor. O eşsiz anlatımıyla anılarına can verdikçeİstanbul sokaklarından esen rüzgâr kulaklarımıza, giripçıktığı mağazalardaki kumaş kokuları burnumuza doluyor. Ve giysilerden, müzikten, eski eşyalardan, mücevherlerden bir şehrinyakın tarihi yansıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Fiyonklu İstanbul Dürbünü-Giysilerin Penceresinden TIKLA PDF İNDİR !Fiyonklu İstanbul Dürbünü-Giysilerin Penceresinden TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Fiyonklu İstanbul Dürbünü-Giysilerin Penceresinden, Gül İrepoğlu

Yorum Gönder