28 Aralık 2021

Ferhat Notları Ömer Çelik Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Ömer Çelik
Çevirmen: Ömer Çelik

Ferhat Notları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ömer Çelik olan ve Ketebe yayınevinin yayınlamış olduğu, 168 sayfalık Ferhat Notları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ferhat Notları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ferhat Notları TIKLA PDF İNDİR !

Ferhat Notları Yazarı Kimdir ?

Ferhat Notları yazarı Ömer Çelik 'dır. Ömer Çelik yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ferhat Notları PDF indir oku

Ferhat Notları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ketebe yayınevi tarafından yayınlanan, 168 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ferhat Notları TIKLA PDF İNDİR !

Ferhat Notları TIKLA PDF İNDİR !

Bıyıkları terlemeden koca adam olmuş oğlan çocukları, oğlan çocuğu kalmış koca adamlar, kazanmak için her şeyi yapanlar, kaybetmeyi şeref meselesi hâline getirenler...

Ömer Çelik, Ferhat Notları'nda kendine has sakin, ironik, soğukkanlı ama bir o kadar trajik dille çağdaş edebiyatta zaman zaman hasret kaldığımız birini, halis "insanı" anlatıyor. Bizi köyler, kentler, hüzünler, sevinçler, muziplikler, gerçek ve gerçeküstü arasında öykünün çeşitli imkânlarıyla dolaştırırken asla vazgeçmiyor bundan. Hırslar, nefretler, aşklar, zaferler ve hele de yenilgiler... Çelik'in anlattığı hikâyeler, hakiki "insan" hikâyeleri.

"Bir kere de biz bir şey kazanalım. Fena mı yani?"

(Tanıtım Bülteninden)

Ferhat Notları TIKLA PDF İNDİR !Ferhat Notları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ferhat Notları, Ömer Çelik

Yorum Gönder