9 Aralık 2021

Anna Karenina Lev Nikolayeviç Tolstoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,85 TL
Yazarı: Lev Nikolayeviç Tolstoy
Çevirmen: Lev Nikolayeviç Tolstoy

Anna Karenina indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Anna Karenina eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Anna Karenina ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Anna Karenina TIKLA PDF İNDİR !

Anna Karenina Yazarı Kimdir ?

Anna Karenina yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy 'dır. Lev Nikolayeviç Tolstoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Anna Karenina PDF indir oku

Anna Karenina indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Anna Karenina TIKLA PDF İNDİR !

Anna Karenina TIKLA PDF İNDİR !
Anna Karenina, 19. yüzyıl Rus toplumunun ruhsal dalgalanmalarına çarpıcı bir aşk ve ihanet anlatısıyla ışık tutan bir başyapıt.

Güzelliği ve nezaketiyle çevresinde hayranlık uyandıran Anna Karenina'nın mutsuz ve monoton bir evliliği vardır. Üst düzey bir devlet memuru olan Aleksey Aleksandroviç ile evliliğinde tek tesellisi oğludur. Ağabeyi ile yengesinin aralarını düzeltmek için gittiği Moskova'da yakışıklı ve genç kont Vronski ile tanışması, Anna'nın hayatında dönüm noktası olur. Tolstoy, Anna Karenina'da sıradışı bir gözlem gücü ile aşk, evlilik, ihanet gibi temaların izini sürerken roman sanatına yepyeni ve uzun soluklu bir boyut katar. Modern dünya edebiyatının otoritelerince gelmiş geçmiş en iyi romanlardan biri olarak kabul edilen Anna Karenina, güncelliğini daima koruyacak bir eser.

"Anna Karenina dünya edebiyatındaki en büyük aşk hikâyelerinden biri. Tolstoy'un kusursuz üslûbunun büyüsü her sayfada hissediliyor."
-Vladimir Nabokov-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 1035

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Anna Karenina TIKLA PDF İNDİR !

11.10.2020

şahane

mükemmel bir kitap!


04.08.2015

Anna Karenina

Tolstoy´un Savaş ve Barış´ını okuduysanız oradan da hatırlarsınız konular bir tarih nedir?´ e gider, bir Napolyon´a gider, bir Prens Bolkonski´ye gider, bir masonluğa gider, bir Kutuzov´a gider... Bu üslup aynı şekilde Anna Karenina´da da var. Ama bu olumsuz bir eleştiri anlamında alınmamalı. Geçişler sert olabiliyor sıkı takip etmek lazım.


Romanın merkez karakteri Anna Karenina olsa da etrafındaki erkekler - Vronski, Karenin, Levin, Oblonski - romana asıl değeri katanlar diye düşünüyorum. Bence roman Anna Karenina´dan çok bu adamları anlatıyor. Katılmayabilirsiniz.
Bütün kalın romanları okuduktan sonra Tolstoy ve Dostoyevski´yi ister istemez karşılaştırıyor insan.

Ben bu kitabı okuduktan sonra şuna karar verdim: Savaş ve Barış dünyanın en iyi romanıdır. Ancak Dostoyevski kanımca Tolstoy´dan daha iyi bir yazardır. Dostoyevski´nin daha sürükleyici, daha içine çeken romanlar yazdığını düşünüyorum. Dört büyüklerin hepsi de Anna Karenina´dan daha iyidir. Ama bu kitap da harika bir kitap.

Vronski´nin at yarışı bölümü, Levin´in evlenme teklif ettikten sonra  hissettikleri, bir abinin ölüm sahnesi...İnanılmaz bölümler var. 10.

Anna Karenina TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Anna Karenina, Lev Nikolayeviç Tolstoy

Yorum Gönder