7 Aralık 2021

İyi ki Yoksun Hakan Özkan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Hakan Özkan
Çevirmen: Hakan Özkan

İyi ki Yoksun indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hakan Özkan olan ve Olimpos Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 160 sayfalık İyi ki Yoksun eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İyi ki Yoksun ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İyi ki Yoksun TIKLA PDF İNDİR !

İyi ki Yoksun Yazarı Kimdir ?

İyi ki Yoksun yazarı Hakan Özkan 'dır. Hakan Özkan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

İyi ki Yoksun PDF indir oku

İyi ki Yoksun indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Olimpos Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 160 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İyi ki Yoksun TIKLA PDF İNDİR !

İyi ki Yoksun TIKLA PDF İNDİR !

Hayattaki tek sınavınız kendinizsiniz. Ne pahasına olursa olsun birilerine sırf kendinizi hatırlatmak için yorulmayın. Biliyorum, sevmese de vazgeçemiyorsunuz ondan. Ama şunu da bilin ki, bir daha hiç kimsenin sizin gibi sevmeyeceğini bile bile vazgeçti sizden. Bakın her şey unutulur ama bu unutulmaz! İntikam alma konusuna gelince; gerçekten sevenin âhı tutar! Allah, herkesten daha yaratıcı. Ona bırakın. O gitti, bitti diye üzülüyorsunuz. Ama ya Allah onu hak etmediği kalpten çıkardıysa? Büyük imtihanlar güçlü insanlar yetiştirir. Her esen fırtınanın hayatınızı yerle bir edeceğini düşünmeyin. Bazı fırtınalar önünüzdeki engelleri yok etmek için kopar.

(Tanıtım Bülteninden)

İyi ki Yoksun TIKLA PDF İNDİR !İyi ki Yoksun TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, İyi ki Yoksun, Hakan Özkan

Yorum Gönder