30 Aralık 2021

Divan Edebiyatı İskender Pala Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,8 TL
Yazarı: İskender Pala
Çevirmen: İskender Pala

Divan Edebiyatı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İskender Pala olan ve Kapı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Divan Edebiyatı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Divan Edebiyatı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Divan Edebiyatı TIKLA PDF İNDİR !

Divan Edebiyatı Yazarı Kimdir ?

Divan Edebiyatı yazarı İskender Pala 'dır. İskender Pala yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Divan Edebiyatı PDF indir oku

Divan Edebiyatı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kapı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Divan Edebiyatı TIKLA PDF İNDİR !

Divan Edebiyatı TIKLA PDF İNDİR !
Edebiyatsız millet, dilsiz insana benzer. Altı asırlık Osmanlı çınarının asude bir gölgesi olan divan edebiyatı da atalarımızı bize gösteren bir ayna, onları bizimle konuşturan bir ilham ve aradaki tanışıklık bağlarını sağlamlaştıran bir vasıtadır.

Her şeyiyle bizim olan eski Türk şiirini tanımak için biz bir kapı aralamaya çalıştık. O kapıdan girenlerin eski güzellikleri yeniden keşfetme fırsatı bulacaklarına inanıyoruz

  • Divan edebiyatının kaynakları

  • Şekil bilgisi

  • Tür bilgisi

  • Edebi sanatlar

  • (Tanıtım Bülteninden)



    Sayfa Sayısı: 165

    Baskı Yılı: 2015


    Dili: Türkçe
    Yayınevi: Kapı Yayınları Divan Edebiyatı TIKLA PDF İNDİR !Divan Edebiyatı TIKLA PDF İNDİR !

    Kategori; Edebiyat
    Tür; Edebiyat İnceleme
    Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Divan Edebiyatı, İskender Pala

    Yorum Gönder