30 Aralık 2021

Gazi ve Fikriye Hıfzı Topuz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Hıfzı Topuz
Çevirmen: Hıfzı Topuz

Gazi ve Fikriye indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hıfzı Topuz olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gazi ve Fikriye eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gazi ve Fikriye ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gazi ve Fikriye TIKLA PDF İNDİR !

Gazi ve Fikriye Yazarı Kimdir ?

Gazi ve Fikriye yazarı Hıfzı Topuz 'dır. Hıfzı Topuz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gazi ve Fikriye PDF indir oku

Gazi ve Fikriye indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gazi ve Fikriye TIKLA PDF İNDİR !

Gazi ve Fikriye TIKLA PDF İNDİR !
"Beni iki kadın çok sevdi:Biri yanlız ben olduğum için,öteki mevkim için."Mustafa Kemal'i karşılık beklemeden,yürekten,yalnızca "O" olduğu için seven tek kadın Fikriye... Milli mücadelede her zaman onun yanında olmasa da desteğini hep hissettiren Fikriye...Ne yazık ki Fikriye'nin ,bu içten sevgisi karşılığında elde edebildiği tek şeybüyük bir hayal kırıklığı olmuştu....



Sayfa Sayısı: 286

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Remzi Kitabevi Gazi ve Fikriye TIKLA PDF İNDİR !

05.09.2008

mutlaka okunmalı

Kitap sizi de orada o zamanda yaşıyormuşsunuz gibi içine alıyor..Saplantılı br aşıkla; ülkeyi kurtarmaya kendini adamış Mustafa Kemal in ilişkisi.. Kitabı bitirdiğimde Fikriye'den bir iz dahi kalmadı aklımda; oysa ki bir kez daha mutlu oldum yüzyıllarda ancak bir kez dunyaya gelen bir dahinin, bizim topraklarımızdan olmasına..


21.06.2007

Farklı bir yönde Atatürk'ü tanımak

Bir ülkeyi kurtarıp yönetmiş olan kişi nasıl olurda özel yaşantısını yönetemez. Akıcı sürükleyici ve düşündürücü. Okunması gerekli..


04.02.2002

Mustafa Kemal'in hiç bir yerde duymadığınız anılarını bu kitapta bulacaksınız. Kitabın akıcı üslubu ve anlatım tarzı ile herkesin ilgisini çekeceği kanısındayım. Tarihten hoşlanan hoşlanmayan herkesin okumasını tavsiye ederim.
Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi
Levent ERGENÇ

Gazi ve Fikriye TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gazi ve Fikriye, Hıfzı Topuz

Yorum Gönder