30 Aralık 2021

Yükseltin Tavan Kirişini Ustalar Jerome David Salinger Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Jerome David Salinger
Çevirmen: Jerome David Salinger

Yükseltin Tavan Kirişini Ustalar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jerome David Salinger olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yükseltin Tavan Kirişini Ustalar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yükseltin Tavan Kirişini Ustalar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yükseltin Tavan Kirişini Ustalar TIKLA PDF İNDİR !

Yükseltin Tavan Kirişini Ustalar Yazarı Kimdir ?

Yükseltin Tavan Kirişini Ustalar yazarı Jerome David Salinger 'dır. Jerome David Salinger yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yükseltin Tavan Kirişini Ustalar PDF indir oku

Yükseltin Tavan Kirişini Ustalar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yükseltin Tavan Kirişini Ustalar TIKLA PDF İNDİR !

Yükseltin Tavan Kirişini Ustalar TIKLA PDF İNDİR !


J. D. Salinger İkinci Dünya Savaşı yıllarının yedi "tuhaf" kardeşli Glase ailesinin öykülerine Franny ve Zooey'le (YKY, 1993) başlamıştı. Bu kez Glass kardeşlerin öyküsü (yine iki uzun öykü) Yükseltin Tavan Kirişini Ustalar ve Seymour Bir Giriş adlı bu kitapta devam ediyor.Yapı Kredi Yayınları 20. yüzyılın bu modern-klasik (ve efsanevi suskun) ustasının son kitabını da Türkçede yayımlayarak Salinger külliyatını ("Hapworth" hariç) tamamlamış oluyor.



Sayfa Sayısı: 156

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları

Yükseltin Tavan Kirişini Ustalar TIKLA PDF İNDİR !

08.03.2016

Seymour

İlk bölüm Franny ve Zooey tadında.Lakin ikinci bölüm Seymour(bir giriş)´u okurken resmen beynim kanadı.Hatta Salinger mi okuyorum diye şüpheye düştüm.Seymour´da,Çavdar Tarlasında Çocuklar tadını bulacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.


21.08.2002

The Glass Family

Efsanevi Glass ailesini tanımak ve bilahare sevmek için okunması farz olan kitap. Bu kitapta gerçekten çok ince ve hassas yerlerinizden yakalanmanız mümkün. Franny & Zooey'de de aynı şey geçerli gerçi; ama Seymour'un canlı varlığı bu kitabı biraz daha özel kılıyor sanırım. Coşkun Yerli'nin çevirisi çok başarılı, ancak Sevin Okyay için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Seymour hakkında her şeyi öğrenebileceğimiz gerçekten güzel bir iç-konuşmayı, yani ikinci hikayeyi kasmış biraz Sn. Okyay sanırım.

Yükseltin Tavan Kirişini Ustalar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yükseltin Tavan Kirişini Ustalar, Jerome David Salinger

Yorum Gönder