24 Aralık 2021

Çıkış Stratejisi-Katilbot Günlükleri 4 Martha Wells Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,9 TL
Yazarı: Martha Wells
Çevirmen: Cihan Karamancı

Çıkış Stratejisi-Katilbot Günlükleri 4 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Martha Wells olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 144 sayfalık Çıkış Stratejisi-Katilbot Günlükleri 4 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çıkış Stratejisi-Katilbot Günlükleri 4 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çıkış Stratejisi-Katilbot Günlükleri 4 TIKLA PDF İNDİR !

Çıkış Stratejisi-Katilbot Günlükleri 4 Yazarı Kimdir ?

Çıkış Stratejisi-Katilbot Günlükleri 4 yazarı Martha Wells 'dır. Martha Wells yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Çıkış Stratejisi-Katilbot Günlükleri 4 PDF indir oku

Çıkış Stratejisi-Katilbot Günlükleri 4 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 144 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çıkış Stratejisi-Katilbot Günlükleri 4 TIKLA PDF İNDİR !

Çıkış Stratejisi-Katilbot Günlükleri 4 TIKLA PDF İNDİR !

Katilbot'un Tüm Sistemler Çöktü ile başlayan macerası sona eriyor!

Katilbot umursamaya programlanmamıştı; öyleyse bugüne dek ona değer vermiş tek insana yardım etmeye karar vermesi, kodunda bir hata olması dışında başka nasıl açıklanabilir ki?

Kendi kanlı geçmişinin sırlarını gün yüzüne çıkarmak için galaksiyi boydan boya kateden Katilbot, aynı zamanda GrayCris hakkındaki korkunç gerçekleri de öğrenmişti. Şimdiyse, GrayCris'in daha fazla can almasını engellemek için çabalayan Dr. Mensah'a yardım etmek için geri dönüyor.

Ancak kaçak bir robota kim inanır ki?

(Tanıtım Bülteninden)

Çıkış Stratejisi-Katilbot Günlükleri 4 TIKLA PDF İNDİR !Çıkış Stratejisi-Katilbot Günlükleri 4 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Çıkış Stratejisi-Katilbot Günlükleri 4, Martha Wells

Yorum Gönder