25 Aralık 2021

Avcı M. Rise Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: M. Rise
Çevirmen: M. Rise

Avcı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı M. Rise olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 416 sayfalık Avcı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Avcı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Avcı TIKLA PDF İNDİR !

Avcı Yazarı Kimdir ?

Avcı yazarı M. Rise 'dır. M. Rise yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Avcı PDF indir oku

Avcı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 416 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Avcı TIKLA PDF İNDİR !

Avcı TIKLA PDF İNDİR !

Kirli oyunlar dönüyordu ve herkes bu oyundaydı.Sırlarının ardına gizlenmiş JaySullivan bile…Peki, bu oyunda onun yeri neresiydi?

Annabelle, bunu henüz öğrenemese de artık kendi yerini biliyordu. Asırlar öncesinden beri her şeyin merkezinde o vardı.Peki, gerçekte neydi o?Ya da kimdi?

Bu soruların cevapları kimisinin bataklığı olacaktı. Ve bakalım, kimler bu bataklıktan kurtulacak, kimler tamamen dibe batacaktı?Artık karşılarında bir Av değil, Avcı vardı.

(Tanıtım Bülteninden)

Avcı TIKLA PDF İNDİR !

17.06.2020

kitapla ilgili

yeni okuyacam ama ilk kitabını sevdim şimdi son ikisini alacam


30.11.2019

Gizem

Av ve Çaylak muhteşemdi bakalım bu nasıl

Avcı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Avcı, M. Rise

Yorum Gönder