9 Aralık 2021

Briç Masasında Cinayet Agatha Christie Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,55 TL
Yazarı: Agatha Christie
Çevirmen: Gülten Suveren

Briç Masasında Cinayet indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Agatha Christie olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Briç Masasında Cinayet eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Briç Masasında Cinayet ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Briç Masasında Cinayet TIKLA PDF İNDİR !

Briç Masasında Cinayet Yazarı Kimdir ?

Briç Masasında Cinayet yazarı Agatha Christie 'dır. Agatha Christie yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Briç Masasında Cinayet PDF indir oku

Briç Masasında Cinayet indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Briç Masasında Cinayet TIKLA PDF İNDİR !

Briç Masasında Cinayet TIKLA PDF İNDİR !
"Sevgili Mösyö Poirot!" Yumuşak bir sesti; sanki ustaca kullanılan bir müzik aletinden geliyordu.Hercule Poirot hızla döndü. Eğilerek selam verdi. Karşısındaki adamla el sıkıştı. Gözlerinde her zaman görülmeyen bir ifade belirmişti. Belki de Belçikalı dedektif her zaman hissetmediği bir duyguya kapılmıştı.



Sayfa Sayısı: 176

Baskı Yılı: 1996


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Briç Masasında Cinayet TIKLA PDF İNDİR !

20.06.2007

Oyun içinde oyun

Kesinlikle en iyi A.Christie romanlarından biri. Bu yüzden de farkı. İpucu oldukça az, yola çıkılacak nokta tek fakat neredeyse olayı araştıran 2 araştırmacı, ikisi dedektif biri cinayet romanları yazarı olmak üzere. Çok fazla briçin içine girilmemiş ama yine de briç severlerin ayrı bir zevkle okuyabilecekleri bir kitap.


27.05.2003

Briç masasında siz varsınız sanki

Bu kitabı bir solukta okuyacaksınız. Biraz da Briç oynamasını biliyorsanız daha bir zevkle okuyacaksınız. Sonunda şok olacağınız o mükemmel A.Christie kitaplarından biri. Poirot gene klasını konuşturuyor bu kitapta.


19.10.2002

Deniz

Bu kitabı okuduğumda ağzım açık kaldı. Gerçekten böyle bir sonucu beklemiyordum. Okumanızı şiddetle tavsiye ederim.

Briç Masasında Cinayet TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Briç Masasında Cinayet, Agatha Christie

Yorum Gönder