11 Aralık 2021

Biz İnsanlar Peyami Safa Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,4 TL
Yazarı: Peyami Safa
Çevirmen: Peyami Safa

Biz İnsanlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Peyami Safa olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Biz İnsanlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Biz İnsanlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Biz İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !

Biz İnsanlar Yazarı Kimdir ?

Biz İnsanlar yazarı Peyami Safa 'dır. Peyami Safa yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Biz İnsanlar PDF indir oku

Biz İnsanlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Biz İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !

Biz İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !

Boğaziçi'ndeki okullardan birinde yatılı okumakta olan Tahsin, kendisine eşek Türk diyen Cemil'e taş atar ve onu yaralar. Okulun öğretmenlerinden Orhan ilk müdahaleden sonra yaralanan çocuğu evlerine götürür. İdealizmle materyalizm arasında bocalayan, milliyetçi bir öğretmen olan Orhan, Mütareke sonrası İstanbul'unun zengin ve yozlaşmış kesimiyle bu olaydan sonra ilişki kurar ve o evdeki Batılı tarzda eğitim almış, kozmopolit düşüncelere sahip Vedia'ya âşık olur. Peyami Safa, yazarlığının zirvesinde olduğu dönemde kaleme aldığı Biz İnsanlar romanında can alıcı bir soru sorar: "Türkiye'nin yaşayacağına inanmayan bir Türk'ün kaç türlü ahlakı olabilir?" Mütareke döneminde aydınların gündemini işgal eden materyalizm, sosyalizm, mandacı­lık, milliyetçilik gibi fikirleri karakterleri üzerinden tartışarak ideal buhranı yaşayan insanların dengelerini yitireceğine işaret eden Peyami Safa, insanın maddî bir varlıktan çok manevî bir varlık olduğunu, insanda ruhun maddeden önce geldiğini gösterir.

(Tanıtım Bülteninden)

Biz İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !

31.08.2020

Peyami Safa Her Zaman Harika

Anadolu'da başlayan Kuva-yi Milliye hareketine karşılık İstanbul'da bazı kesimlerin düşmanla yaptığı akşam yemekleri, arkadaşlıklar, yakınlıklar...Peyami Safa bu romanında bir öğretmenin gözünden bu arada kalmışlığı çok güzel anlatıyor. Herkesin mutlaka okumasını öneririm.

Biz İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Biz İnsanlar, Peyami Safa

Yorum Gönder