11 Aralık 2021

Garanti Karantina Murat Menteş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Murat Menteş
Çevirmen: Murat Menteş

Garanti Karantina indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Menteş olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 72 sayfalık Garanti Karantina eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Garanti Karantina ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Garanti Karantina TIKLA PDF İNDİR !

Garanti Karantina Yazarı Kimdir ?

Garanti Karantina yazarı Murat Menteş 'dır. Murat Menteş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Garanti Karantina PDF indir oku

Garanti Karantina indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 72 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Garanti Karantina TIKLA PDF İNDİR !

Garanti Karantina TIKLA PDF İNDİR !

Menteş, romanlarındaki etkileyici anlatımda, gençlik yılların boyunca şiire emek vermesinin payı olduğunu söylüyor. Daha önce 12 kez basılan kitapta, ünlü çizer Murat Yılmaz'ın da yeni desenlerine yer verildi. Menteş'in şiirlerinde biçimsel yenilik arayışları göze çarpıyor.

Dize estetiği ve şiir bütünlüğü aynı anda gözetiliyor. Kaan Boşnak tarafından bestelenen ve büyük ilgi uyandıranŞeyhim Işınla Beniadlı şiir de bu yeni baskıda okurla buluşuyor. Şiir okurunun benimsediği bir eser olanGaranti Karantina'nın yayımlanışından 10 yıl sonra, küresel karantina günlerinde apayrı bir anlama kavuştuğu da gerçek.

Siperde Perende adlı şiirdeki kehanet tadı veren şu dizelere bakan mısınız:

Kim der ki "Mukadderat sicimi beni bağlamaz"?
Askını kaskını maskeni taksan bile…
Namluların nazarı değdiği zaman
Azrail'in menzilinde kim sakarlaşmaz?

(Tanıtım Bülteninden)

Garanti Karantina TIKLA PDF İNDİR !Garanti Karantina TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Garanti Karantina, Murat Menteş

Yorum Gönder