11 Aralık 2021

Gülünün Solduğu Akşam Erdal Öz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,75 TL
Yazarı: Erdal Öz
Çevirmen: Erdal Öz

Gülünün Solduğu Akşam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erdal Öz olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gülünün Solduğu Akşam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gülünün Solduğu Akşam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gülünün Solduğu Akşam TIKLA PDF İNDİR !

Gülünün Solduğu Akşam Yazarı Kimdir ?

Gülünün Solduğu Akşam yazarı Erdal Öz 'dır. Erdal Öz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Gülünün Solduğu Akşam PDF indir oku

Gülünün Solduğu Akşam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gülünün Solduğu Akşam TIKLA PDF İNDİR !

Gülünün Solduğu Akşam TIKLA PDF İNDİR !
"Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan, Sinan Cemgil" ve daha niceleri. Mamak Askeri Cezaevinde bu çocukların çoğuyla konuşmuştum. Deniz'le anlaştığımız gibi, tuttuğum notlardan yola çıkarak bir roman yazacaktım. Sorduğum sorularla onları sürekli küçük ayrıntılara yöneltmeye çalışmıştım. Roman, bu ayrıntılardan doğup gelişecekti. Ne yazık ki iş yarım kaldı. Hele belgesel bir roman için elimdeki notların yetersizliğini görünce böyle bir çalışmaya girmekten vazgeçmek zorunda kaldım. Yıllar sonra, bir başka biçimlemeyle, sonunda oluşturabildim bu kitabı. 'Gülünün Solduğu Akşam', serüven dolu sürükleyici bir roman gibi de okunabilir. Ama acı ve hüzün yüklü bir kitap olduğu da bilinmelidir. Anı, belge, anlatı karışımı bu kitabı dilerseniz bir roman gibi okuyun; yeter ki sizde bırakacağı hüzün kalıcı olsun.
-Erdal Öz-



Sayfa Sayısı: 304

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Gülünün Solduğu Akşam TIKLA PDF İNDİR !

03.10.2020

kalemine sağlık

Bu güzel eser için , bizi oralara götürüp ora muhteşem hisleri bizede yaşattıüı için teşekkürler. Herkesin okuması gereken bir kitap.


07.10.2013

İnanmak herşeymiş

İnancın olduğu yerde, sebeplere, mazeretlere, olmazlara yer yokmuş. Aslında onlarda biliyorlardı belki 20-30 kişiyle bir şey yapamayacaklarını ama inanmışlardı ve adamışlardı kendilerini. Kitabı okuduğumda bu kadar idealize ettiğimiz Denizlerin nasılda bizim gibi olduğunu ama nasılda bizim gibi olmadıklarını gördüm. Bizim gibiler çünkü safça bir masumiyetle yapmışlar herşeyi  Fakat bizim gibi değilller çünkü hayatlarını inançları yolunda kurban edebilmişler. Halkın tarafında olduğuna ve sosyal demokratım diyenlerin okuması gereken bir kitap.


27.04.2012

Tekrar tekrar okumak gerek bunu

Bu kitap ile 2 sene önce tanıştım kaç kez okuduğumu sayamadım, her okumamda başka bir ayrıntı dikkatimi daha iyi çekti. Yakın tarihin kahramanlarının ağzından dinlemiş gibi oluyorum kitabı her okumamda... Sanki Deniz´le, Yusuf´la, Hüseyin´le, çözülmemenin işkenceye karşı sonuna kadar direnmenin simgesi olan İrfan Uçar ile ben konuşmuşum hissine kapılıyorum ve kitapta bir babanın elleriyle oğlunu toprağa koyduğunu okudukça gözyaşlarıma hakim olamıyorum... Böylesine büyük bir yapıtta emeği geçen tüm emekçilere sonsuz teşekkürlerimi -tüm insanlık adına- iletiyorum.

Gülünün Solduğu Akşam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Gülünün Solduğu Akşam, Erdal Öz

Yorum Gönder