22 Aralık 2021

Baskın - Biz Bu Dağların Erleri Abdullah Ağar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,0 TL
Yazarı: Abdullah Ağar
Çevirmen: Abdullah Ağar

Baskın - Biz Bu Dağların Erleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Abdullah Ağar olan ve Destek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 408 sayfalık Baskın - Biz Bu Dağların Erleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Baskın - Biz Bu Dağların Erleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Baskın - Biz Bu Dağların Erleri TIKLA PDF İNDİR !

Baskın - Biz Bu Dağların Erleri Yazarı Kimdir ?

Baskın - Biz Bu Dağların Erleri yazarı Abdullah Ağar 'dır. Abdullah Ağar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Baskın - Biz Bu Dağların Erleri PDF indir oku

Baskın - Biz Bu Dağların Erleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Destek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 408 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Baskın - Biz Bu Dağların Erleri TIKLA PDF İNDİR !

Baskın - Biz Bu Dağların Erleri TIKLA PDF İNDİR !

Ben sizlere, nasıl attığımızı, nasıl hoplayıp zıpladığımızı, ne kadar kahraman olduğumuzu da anlatabilirdim bu kitabımda. Ama yanıltmış olurdum sizi. Dağdaki mücadele ya da dağdaki kahramanlıklar, adına çatışma denilen kısa bir zaman aralığına sıkışmış şeyler değildir çünkü. Askerin kahramanlıkları, mücadelenin fedakârlıklarına gizlenmiştir. Ve bu fedakârlıklar sadece çatışma aralıklarında değil, dağın bütün anlarındadır.

Ne kadar güçlü, ne kadar dayanıklı, ne kadar atletik olduğumuzla da süsleyebilirdim sayfaları bir güzel. Ama bu değildir dağlarda yaşam. Güneydoğu'nun bir adımlık anlarında bile, yüz binlerce fedakârlık üretilir. Ve tüm anlattıklarım, anlatmadıklarımın yanında bir yudum bile değildir.

Mücadele etmeyen, mücadele edenin halini bilmek zorundadır ama. En azından, bilmek isteyenler için yazılmıştır bunlar. Yaşamasa, yaşayamasa bile gönlünü askerin yanına koymak isteyenler için...

"Abdullah, çok önemli olayları, çok basit cümlelerle, çok vurucu anlatıyor. O zamanımızın Fakir Baykurt'u... Bir Sahip-i Üslup... Türkiye'de böyle yazar kaç tane? Ve bu, Allah vergisi bir yetenek..."

Attilâ İlhan

(Tanıtım Bülteninden)

Baskın - Biz Bu Dağların Erleri TIKLA PDF İNDİR !Baskın - Biz Bu Dağların Erleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Baskın - Biz Bu Dağların Erleri, Abdullah Ağar

Yorum Gönder