22 Aralık 2021

Yazın Sanatı ve Yaratıcı Yazarlık Ray Bradbury Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,0 TL
Yazarı: Ray Bradbury
Çevirmen: Deniz Kurt

Yazın Sanatı ve Yaratıcı Yazarlık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ray Bradbury olan ve Altıkırkbeş Basın Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yazın Sanatı ve Yaratıcı Yazarlık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yazın Sanatı ve Yaratıcı Yazarlık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yazın Sanatı ve Yaratıcı Yazarlık TIKLA PDF İNDİR !

Yazın Sanatı ve Yaratıcı Yazarlık Yazarı Kimdir ?

Yazın Sanatı ve Yaratıcı Yazarlık yazarı Ray Bradbury 'dır. Ray Bradbury yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Yazın Sanatı ve Yaratıcı Yazarlık PDF indir oku

Yazın Sanatı ve Yaratıcı Yazarlık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altıkırkbeş Basın Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yazın Sanatı ve Yaratıcı Yazarlık TIKLA PDF İNDİR !

Yazın Sanatı ve Yaratıcı Yazarlık TIKLA PDF İNDİR !
Ray Bradbury, Mars'tan getirdiği parçaların üzerinde bulunan garip simgeleri bu sefer bizler için çözümlüyor.
Yazın hayatı boyunca moral bozucu ve keyif verici birçok uçuk kategoriyi bir araya getirme becerisiyle bizleri karşılayan Bradbury, " canavarlar, iskeletler, sirkler, karnavallar, dinazorlar ve Mars " arasındaki bağlantıları nasıl kurduğuna ilişkin ipuçlarını, herkesi aynı kuşku tüneline bindirerek anlatıyor. Her gün en az bin sözcük yazamadığımız bir yaşamdan en fazla ne bekleyebiliriz ki ?
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altıkırkbeş Basın Yayın Yazın Sanatı ve Yaratıcı Yazarlık TIKLA PDF İNDİR !

30.06.2020

Yazın Sanatı ve Yaratıcı Yazarlık

Bradbury bir öğretmen, bir baba gibi edindiği onlarca yıllık tecrübeyi kıskanmadan yazar dostlarıyla bu kitabın içerisinde paylaşıyor. Kendi tecrübeleri yanında klasik faydalı yöntemleri de bizler için sıralıyor. Yazarın öykü ve romanlarına aşinaysanız ve yazmakla ilgileniyorsanız bu eser sizin için faydalı olacaktır.

Yazın Sanatı ve Yaratıcı Yazarlık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Yazın Sanatı ve Yaratıcı Yazarlık, Ray Bradbury

Yorum Gönder