22 Aralık 2021

Chomsky: 21. Yüzyılın İlham Veren Entelektüeli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,9 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Chomsky: 21. Yüzyılın İlham Veren Entelektüeli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, 96 sayfalık Chomsky: 21. Yüzyılın İlham Veren Entelektüeli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Chomsky: 21. Yüzyılın İlham Veren Entelektüeli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Chomsky: 21. Yüzyılın İlham Veren Entelektüeli TIKLA PDF İNDİR !

Chomsky: 21. Yüzyılın İlham Veren Entelektüeli Yazarı Kimdir ?

Chomsky: 21. Yüzyılın İlham Veren Entelektüeli yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Chomsky: 21. Yüzyılın İlham Veren Entelektüeli PDF indir oku

Chomsky: 21. Yüzyılın İlham Veren Entelektüeli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, 96 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Chomsky: 21. Yüzyılın İlham Veren Entelektüeli TIKLA PDF İNDİR !

Chomsky: 21. Yüzyılın İlham Veren Entelektüeli TIKLA PDF İNDİR !

21. Yüzyılın ilham veren entelektüeli.

Gerçeği söyleme özgürlüğüne ve sorumluluğuna sahip bir aydın, sıkı bir eleştirmen, idealist bir yazar, sıra dışı bir profesör...

Arthur Naiman, Chomsky için "Dünya onsuz daha boş, daha yalnız ve daha az adaletli bir yer olacak." diyor. Bu kitapla Chomsky'nin hayata ve insanlığa yaklaşımını, olaylara bakış açısını ve değerlendirmelerini genel hatlarıyla öğrenirken neden onsuz bir dünyanın daha boş, daha yalnız ve daha az adaletli bir yer olacağını anlayacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Chomsky: 21. Yüzyılın İlham Veren Entelektüeli TIKLA PDF İNDİR !Chomsky: 21. Yüzyılın İlham Veren Entelektüeli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Chomsky: 21. Yüzyılın İlham Veren Entelektüeli,

Yorum Gönder