25 Aralık 2021

Komünist Enternasyonalin İlk Beş Yılı Lev Troçki Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 58,8 TL
Yazarı: Lev Troçki
Çevirmen: Ferit Burak Aydar

Komünist Enternasyonalin İlk Beş Yılı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lev Troçki olan ve Alef yayınevinin yayınlamış olduğu, 928 sayfalık Komünist Enternasyonalin İlk Beş Yılı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Komünist Enternasyonalin İlk Beş Yılı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Komünist Enternasyonalin İlk Beş Yılı TIKLA PDF İNDİR !

Komünist Enternasyonalin İlk Beş Yılı Yazarı Kimdir ?

Komünist Enternasyonalin İlk Beş Yılı yazarı Lev Troçki 'dır. Lev Troçki yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Komünist Enternasyonalin İlk Beş Yılı PDF indir oku

Komünist Enternasyonalin İlk Beş Yılı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alef yayınevi tarafından yayınlanan, 928 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Komünist Enternasyonalin İlk Beş Yılı TIKLA PDF İNDİR !

Komünist Enternasyonalin İlk Beş Yılı TIKLA PDF İNDİR !

Troçki'nin Türkiye'de başlayan, sonra Avrupa'ya ve Meksika'ya kadar uzanan sürgün yıllarında ürettiği eserler onun büyük bir teorisyen ve düşünür olduğunu göstermiştir. Ama bir de göz ardı edilen pratikçi, devrimci taktik ustası, örgütçü Troçki vardır. Lenin dönemindeki Troçki tam da dost düşman tarafından bu gözle görüldüğü için, sınıf mücadeleleri tarihinin en üst aşaması olan Komünist Enternasyonal'in bu dört kongresinde de partinin manifestosunu ve diğer birçok önemli belgesini yazma görevi Troçki'ye verilmiş, o da bir yandan Rusya'daki iç savaşta cepheyi karış karış dolaşırken, diğer yandan bu kitapta bir araya getirilmiş olan yazıları ve konuşmaları üretmiştir.

Siyaset teorisine önemli katkılar sunduğu görülebilecek, öncesinde çevrilmemiş birçok Komintern belgesinin de yer aldığı bu şaheser nihayet Türkçede.

(Tanıtım Bülteninden)

Komünist Enternasyonalin İlk Beş Yılı TIKLA PDF İNDİR !Komünist Enternasyonalin İlk Beş Yılı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Komünist Enternasyonalin İlk Beş Yılı, Lev Troçki

Yorum Gönder