24 Aralık 2021

Arızanın Merkezine Seyahat Sona Ertekin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,88 TL
Yazarı: Sona Ertekin
Çevirmen: Sona Ertekin

Arızanın Merkezine Seyahat indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sona Ertekin olan ve Mundi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Arızanın Merkezine Seyahat eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Arızanın Merkezine Seyahat ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Arızanın Merkezine Seyahat TIKLA PDF İNDİR !

Arızanın Merkezine Seyahat Yazarı Kimdir ?

Arızanın Merkezine Seyahat yazarı Sona Ertekin 'dır. Sona Ertekin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Arızanın Merkezine Seyahat PDF indir oku

Arızanın Merkezine Seyahat indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mundi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Arızanın Merkezine Seyahat TIKLA PDF İNDİR !

Arızanın Merkezine Seyahat TIKLA PDF İNDİR !

Saatte 300 km hızla akan komik, fantastik, romantik bir macera!

"Sona Ertekin'in kitabıArızanın Merkezine Seyahat, bana sanki benim için yazılmış gibi geldi. Kurgusu, âhir zaman kâşifleri/arayıcıları bir yana, dili resmen bir hazine. Leyla'nın cehennemi de, benim cehennemim, evet: Buzdan bir mekân..."

- Sevin Okyay -

Gizemli bir kitabın peşindeki maceraperest bir ödül avcısını ve kırgın bir kitap dedektifini Moda'nın dar sokaklarından Kamboçya ve Bali sahillerine, yağmur ormanlarından yanardağların zirvesine sürükleyen soluk soluğa bir dünya yolculuğu…

"Macera her an bir adım ötemizde olsa da kaçınılmaz değildir. Ama bilinmezliğe bir kez adım attığınızda, asla geri dönmek istemezsiniz."

(Tanıtım Bülteninden)

Arızanın Merkezine Seyahat TIKLA PDF İNDİR !Arızanın Merkezine Seyahat TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Arızanın Merkezine Seyahat, Sona Ertekin

Yorum Gönder