24 Aralık 2021

Ötekileri Görmek-Kadın ve Göç Hikayeleri Yağmur Ertekin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Yağmur Ertekin
Çevirmen: Yağmur Ertekin

Ötekileri Görmek-Kadın ve Göç Hikayeleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yağmur Ertekin olan ve Librum Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 200 sayfalık Ötekileri Görmek-Kadın ve Göç Hikayeleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ötekileri Görmek-Kadın ve Göç Hikayeleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ötekileri Görmek-Kadın ve Göç Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

Ötekileri Görmek-Kadın ve Göç Hikayeleri Yazarı Kimdir ?

Ötekileri Görmek-Kadın ve Göç Hikayeleri yazarı Yağmur Ertekin 'dır. Yağmur Ertekin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Ötekileri Görmek-Kadın ve Göç Hikayeleri PDF indir oku

Ötekileri Görmek-Kadın ve Göç Hikayeleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Librum Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 200 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ötekileri Görmek-Kadın ve Göç Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

Ötekileri Görmek-Kadın ve Göç Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

İçeride okuyacağın birbirinden travmatik hikayeler, gerçek olaylardan yola çıkarak bir araya getirildi. Dolayısıyla, her birinin yere sağlam basan ve gerçeğe dayanan iki ayağı bulunuyor; mülteci meselesi ve kadına maddi manevi şiddet sorunu…

Çoğu zaman, bir üçüncü sayfa haberi olarak okuduğun, izlediğin, aslında çoğu zaman da okumaya ya da izlemeye tahammül edemediğin hikayeler… Yani içeride seni, keyifle okuyup kafa dağıtacağın satırlar beklemiyor. Tersine, toparlanacağın, silkeleneceğin hatta irkileceğin hikayelerle karşı karşıya kalacaksın.

Her biri maalesef dillere pelesenk olsa da, aslında bakışlarını kaçırdığın bunca acıyı, gözüne sokmak istedim. Neden mi? Daha adil bir yaşam için harekete geç, elinden geleni ardına koyma diye!

İstiyorum ki, kulağına aşina olan bu hikayelere tekrar dön bak ve gör! Anlamaya çalış!

Çünkü her şey görmek ile başlar!

Peki sen ne kadar görüyorsun?

Soruyorum; çünkü senden yani insandan umudu kesmiş değilim.

(Tanıtım Bülteninden)

Ötekileri Görmek-Kadın ve Göç Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !Ötekileri Görmek-Kadın ve Göç Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Ötekileri Görmek-Kadın ve Göç Hikayeleri, Yağmur Ertekin

Yorum Gönder