24 Aralık 2021

Kimsenin Bilmediği İnsanlar Kadri Öztopçu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,65 TL
Yazarı: Kadri Öztopçu
Çevirmen: Kadri Öztopçu

Kimsenin Bilmediği İnsanlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kadri Öztopçu olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kimsenin Bilmediği İnsanlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kimsenin Bilmediği İnsanlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kimsenin Bilmediği İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !

Kimsenin Bilmediği İnsanlar Yazarı Kimdir ?

Kimsenin Bilmediği İnsanlar yazarı Kadri Öztopçu 'dır. Kadri Öztopçu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Kimsenin Bilmediği İnsanlar PDF indir oku

Kimsenin Bilmediği İnsanlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kimsenin Bilmediği İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !

Kimsenin Bilmediği İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !

Gözlerimizi kimsenin gelmeyeceğini bildiğimiz alacakaranlık yola dikmiş bekliyoruz. Akşam. Güneşin hükmü artık hiçbir yerde geçmiyor. Gölgeler uzun ve koyu. Kuytular gitgide daha serin. Acıkmış kediler çöp eşeliyor karşı arsada. Bulduklarından mutsuz, çekip gidiyorlar sonra.

Arsa, çocukluğumun arsasına benziyor: Top koşturduğumuz, çelik çomak oynadığımız, kızları kızdırıp saçlarını çektiğimiz. Her gün bir başkasına âşık olduğumuz...

Çok yaşlıyız, diyor sevgilim, vakit çok geç.
Gitmek için mi, kalmak için mi?
Beklemek için.

Kadri Öztopçu yeni öykü kitabında toplumun kıyısındakilerin peşine takılıyor. Belki fazlasıyla alışkın olduğumuz için görmediğimiz, belki bile isteye görmezden geldiğimiz bu insanların yaşantılarına ve iç dünyalarına bambaşka bir derinlik katan hüzünlü, derin hikâyeler yer alıyor Kimsenin Bilmediği İnsanlar'da.

(Tanıtım Bülteninden)

Kimsenin Bilmediği İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !Kimsenin Bilmediği İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Kimsenin Bilmediği İnsanlar, Kadri Öztopçu

Yorum Gönder