5 Aralık 2021

Aile Maria Puzo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,5 TL
Yazarı: Maria Puzo
Çevirmen: Maria Puzo

Aile indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Maria Puzo olan ve E Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 432 sayfalık Aile eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aile ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aile TIKLA PDF İNDİR !

Aile Yazarı Kimdir ?

Aile yazarı Maria Puzo 'dır. Maria Puzo yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Aile PDF indir oku

Aile indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. E Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 432 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aile TIKLA PDF İNDİR !

Aile TIKLA PDF İNDİR !

Alexander, "Biz bir aileyiz," dedi çocuklarına. "Bir ailenin sadakati her şeyden ve herkesten önce gelmelidir. Birbirimizden haberdar olmalıyız, birbirimizi korumalıyız ve en önemlisi de birbirimize bağlı olmalıyız. Çünkü eğer bu sorumluluğu şerefimizle yerine getirirsek, asla mağlup olmayız. Ama eğer bu sadakatte bir tereddüdümüz olursa, hep beraber mahvoluruz."

Ailenedir? Mario Puzo bu soruyu ilk önce dönüm noktası olan en çok satan kitabı unutulmazBabaromanında yanıtlamıştır; Corleone ailesini yaratarak kan bağı kavramını sonsuza dek yeniden tanımlamıştır.

Otuz yıl sonra, Puzo'nun bu konuyla ilgili en son görüşleri olağanüstü meslek yaşamını tamamlayan, İtalyan tarihinin en büyük suç ailelerinden biri olanBorgiaları anlattığı bu romanda görülüyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Aile TIKLA PDF İNDİR !Aile TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Aile, Maria Puzo

Yorum Gönder