5 Aralık 2021

Köpekli Çocuklar Gecesi Oya Baydar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,88 TL
Yazarı: Oya Baydar
Çevirmen: Oya Baydar

Köpekli Çocuklar Gecesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Oya Baydar olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Köpekli Çocuklar Gecesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Köpekli Çocuklar Gecesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Köpekli Çocuklar Gecesi TIKLA PDF İNDİR !

Köpekli Çocuklar Gecesi Yazarı Kimdir ?

Köpekli Çocuklar Gecesi yazarı Oya Baydar 'dır. Oya Baydar yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Köpekli Çocuklar Gecesi PDF indir oku

Köpekli Çocuklar Gecesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Köpekli Çocuklar Gecesi TIKLA PDF İNDİR !

Köpekli Çocuklar Gecesi TIKLA PDF İNDİR !

Eğer duyuyorsanız, anlıyorsanız; bir zamanlar sekiz milyar insanın, yüz milyarlarca bitkinin, böceğin, hayvanın yaşadığı Dünya gezegeninde, henüz yıkılmamış, sulara gömülmemiş karanlık bir kulübede yaşamın sonunu bekleyen dünyalı bir kadının tanıklığıdır bu. Sıradan, gerçek insanın sesidir. Kulak verin, şifrelerini çözün, anlamaya çalışın.

Kurumuş dere yatakları, plastik adalarının doldurduğu denizler, eriyen buzullar, yaşam alanları talan edilmiş hayvanlar, her gün bir yenisine şahit olunan doğal felaketler… Taşları duyarsızlık ve sorumsuzlukla döşenen bu yolun sonunda bizi ne bekliyor? Biricik yaşam alanımız Dünya gezegeni insanın tahribatına daha ne kadar direnebilecek?

Oya Baydar, edebiyatımızın ilk ekolojik distopyası denebilecekKöpekli Çocuklar Gecesi'nde hepimizin içten içe bildiği ama birçoğumuzun görmezden geldiği küresel iklim krizine ve o krizin ortasında kalan insana yöneltiyor kalemini.

Yıllar sürecek kuraklıktan, susuzluktan ve savaşlardan sonra yaşanacak küresel tufan, yaşamı sona erdirirken umut Köpekli Çocuklar'la yeniden doğacak mı? Köpekli Çocuklar'la İklim Çocukları'nın buluşması geleceği kurtarabilecek mi?

(Tanıtım Bülteninden)

Köpekli Çocuklar Gecesi TIKLA PDF İNDİR !Köpekli Çocuklar Gecesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Köpekli Çocuklar Gecesi, Oya Baydar

Yorum Gönder