5 Aralık 2021

Titan 4 - Kehanet Jennifer L. Armentrout Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 44,85 TL
Yazarı: Jennifer L. Armentrout
Çevirmen: İdil Bostan

Titan 4 - Kehanet indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jennifer L. Armentrout olan ve DEX yayınevinin yayınlamış olduğu, 392 sayfalık Titan 4 - Kehanet eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Titan 4 - Kehanet ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Titan 4 - Kehanet TIKLA PDF İNDİR !

Titan 4 - Kehanet Yazarı Kimdir ?

Titan 4 - Kehanet yazarı Jennifer L. Armentrout 'dır. Jennifer L. Armentrout yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Titan 4 - Kehanet PDF indir oku

Titan 4 - Kehanet indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. DEX yayınevi tarafından yayınlanan, 392 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Titan 4 - Kehanet TIKLA PDF İNDİR !

Titan 4 - Kehanet TIKLA PDF İNDİR !

Tarih tekerrürleri sever...

Seth asla bir geleceği olacağını düşünmemişti. Oysa şimdi Josie'yle bir aile kurma ve sonsuza kadar mutlu olma şansı var. Ama tüm bunların gerçekleşmesi için önündeki tek engel Titanlar. Bir tanrı olarak onun yapacağı seçim dünyayı derinden etkileyecek. Ve Seth dünyayı çöküşten kurtarmak için Olimpos'taki diğer tanrıları ölümlü dünyaya girmeye ikna etmek zorunda.

Bedel ödenmeli...

Titanları gömmek Josie'nin öncelikli görevi. Ne de olsa bunun için doğdu. Seth ile onu acımasız bir savaş bekliyor. Josie başarısız olursa her şeyi kaybedeceğini biliyor. Ama sadece kendisi için değil; sevdiği adam için, gelecekleri için, dünya için savaşmak zorunda. Ve bu savaşı kazanmak için her şeyi yapmaya hazır...

Melez Sözleşmeleri ve Lux serilerinin yazarından nefesinizi kesecek ateşli bir Titan romanı daha.

(Tanıtım Bülteninden)

Titan 4 - Kehanet TIKLA PDF İNDİR !Titan 4 - Kehanet TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Titan 4 - Kehanet, Jennifer L. Armentrout

Yorum Gönder