25 Kasım 2021

Yüksek Şatodaki Adam Philip K. Dick Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,2 TL
Yazarı: Philip K. Dick
Çevirmen: Philip K. Dick

Yüksek Şatodaki Adam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Philip K. Dick olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 362 sayfalık Yüksek Şatodaki Adam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yüksek Şatodaki Adam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yüksek Şatodaki Adam TIKLA PDF İNDİR !

Yüksek Şatodaki Adam Yazarı Kimdir ?

Yüksek Şatodaki Adam yazarı Philip K. Dick 'dır. Philip K. Dick yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Yüksek Şatodaki Adam PDF indir oku

Yüksek Şatodaki Adam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 362 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yüksek Şatodaki Adam TIKLA PDF İNDİR !

Yüksek Şatodaki Adam TIKLA PDF İNDİR !

PKD'nin en tanınmış romanı 1963'te Hugo ödülünü kazanan Yüksek Şato'daki Adam, Amerika'nın İkinci Dünya Savaşını kaybettiği Almanya ve Japonya'nın savaştan galip çıktığı alternatif bir evrende geçiyor. 1962'lerin Amerika'sında tepetaklak olmuş bir dünyanın, kimliklerini kaybetmiş insanların ve kehanet kitabı I Ching'in başrolde olduğu bir roman. Philip K. Dick'in kaybolmuş karakterleri aracılığıyla zamanın, tarihin ve gerçekliğin doğası nedir sorusunu ele aldığı felsefi ve bir o kadar da hüzünlü metin.

Gerçek dediğimiz şey nedir ki?

(Tanıtım Bülteninden)

Yüksek Şatodaki Adam TIKLA PDF İNDİR !Yüksek Şatodaki Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Yüksek Şatodaki Adam, Philip K. Dick

Yorum Gönder