25 Kasım 2021

Zaman Makinesi H. G. Wells Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: H. G. Wells
Çevirmen: Celal Üster

Zaman Makinesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı H. G. Wells olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zaman Makinesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zaman Makinesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zaman Makinesi TIKLA PDF İNDİR !

Zaman Makinesi Yazarı Kimdir ?

Zaman Makinesi yazarı H. G. Wells 'dır. H. G. Wells yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Zaman Makinesi PDF indir oku

Zaman Makinesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zaman Makinesi TIKLA PDF İNDİR !

Zaman Makinesi TIKLA PDF İNDİR !

Victoria dönemi Londra'sında yaşayan bir bilim insanı zamanda yolculuk yapmak üzere icat ettiği makineyle geleceğin İngiltere'sini ziyaret eder. Sekiz Yüz İki Bin Yedi Yüz Bir yılında yaşadığı macerayı bir dost meclisinde anlatır. Geleceğin dünyası ayrıcalıklı insanların; güzel, narin ve tembel Eloi'ların rahat ve kaygısız bir yaşam sürdükleri bir yerdir. Ancak Zaman Gezgini bu macera sırasında çok geçmeden yeraltı dünyasına ait hortlaksı Morlock'ları da keşfetmiştir. Wells, Victoria dönemi İngiltere'sinde varsıllarla


yoksullar arasında giderek büyüyen uçuruma yönelik keskin eleştirisinde, tarihin ve gelişmenin anlamını sorgular. Toplumsal adaletsizliğin sürüp gitmesi halinde yol açabileceği felaketlere dair uyarıda bulunur. 1895'te yayımlanan Zaman Makinesi, bilimkurgu edebiyatının köşe taşlarından biri olarak, kuşaklar boyu yazarları etkiledi. 21. yüzyılda yaklaşan çevre felaketlerine ve gezegenimizin yazgısına ilişkin kaygılara dair bir öngörü barındıran eskatolojik boyutuyla güncelliğini bugün de koruyor.



(Tanıtım Bülteninden)


Zaman Makinesi TIKLA PDF İNDİR !

26.09.2020

Sürükleyici

İnsanın okudukça devamını okuyası geliyor


13.08.2020

Akıcı

Bir oturuşta bitirdim. Yazarın akıcı ve sade bir anlatımı var. Aslında gelişmeye müsait bir hikaye ama romandan çok  uzun hikaye kıvamında yazılmış.Karakterler ve çevre betimlemeleri derinleştirilmemiş. Yine de zevkle okudum.


12.07.2020

Bilimkurguya Başlamak

Daha önce bilimkurgu konulu romanlara Cesur Yeni Dünya ile başlamış olsam da, bu kitabın akıcılığı ve gelecek ile ilgili beni düşündürmeye itmesi çok hoşuma gitti. Sade olduğu kadar akıcı bir kitap. Tavsiye ederim.

Zaman Makinesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Zaman Makinesi, H. G. Wells

Yorum Gönder