30 Kasım 2021

Yorgun Savaşçı Kemal Tahir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,1 TL
Yazarı: Kemal Tahir
Çevirmen: Kemal Tahir

Yorgun Savaşçı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kemal Tahir olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yorgun Savaşçı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yorgun Savaşçı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yorgun Savaşçı TIKLA PDF İNDİR !

Yorgun Savaşçı Yazarı Kimdir ?

Yorgun Savaşçı yazarı Kemal Tahir 'dır. Kemal Tahir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yorgun Savaşçı PDF indir oku

Yorgun Savaşçı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yorgun Savaşçı TIKLA PDF İNDİR !

Yorgun Savaşçı TIKLA PDF İNDİR !
Esir Şehir Üçlemesi'nde Millicileri İşgal Kuvvetleri'nin baskısı altındaki İstanbul'da anlatan Kemal Tahir, 'Yorgun Savaşçı'da onları Anadolu'ya gönderir. 'Yol Ayrımı'nda yan karakterlerden biri olarak karşımıza çıkan Cehennem Topçu Cemil, 'Yorgun Savaşçı'nın baş kahramanıdır. İstanbul'a geldiğinden beri, bir türlü üzerinden atamadığı yorgunluğu sanki dinlendikçe çoğalan Cemil, bir yandan aşık olup evlendiği teyze kızı Neriman ile her şeyi bırakıp uzakta bör köyde yaşamayı isteycek kadar bıkkın; diğer yandan Anadolu'ya geçip Milli Mücadele'de ön saflardayer almayı isteyecek kadar da cesurdur.

1919 ve 1920 yıllarında İstanbul'daki örgütlenmeleri ve Anadolu direnişini anlatan 'Yorgun Savaşçı', Cumhuriyet'in kuruluşuna giden sürecin romanı olarak da okunabilir.



Sayfa Sayısı: 543

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Yorgun Savaşçı TIKLA PDF İNDİR !

18.06.2020

Yorgun Savaşçı

Esir şehir üçlemesinin son kitabı olan "Yol Ayrımı" kitabından önce okunması gereken bir eser. Mütareke İstanbul'unda nasıl bir ittihatcı avcılığı yürütüldüğü okunmaya değer...


14.04.2020

Kemal Tahir

İstiklal Savaşına dair başka bir bakış açısı....


20.01.2020

yakın

yakın tarihe ilgisi olanlar için keyifle okuyacakları bir roman

Yorgun Savaşçı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yorgun Savaşçı, Kemal Tahir

Yorum Gönder