30 Kasım 2021

Gurbet Hikayeleri - Yer Altında Dünya Var Refik Halid Karay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,2 TL
Yazarı: Refik Halid Karay
Çevirmen: Refik Halid Karay

Gurbet Hikayeleri - Yer Altında Dünya Var indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Refik Halid Karay olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gurbet Hikayeleri - Yer Altında Dünya Var eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gurbet Hikayeleri - Yer Altında Dünya Var ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gurbet Hikayeleri - Yer Altında Dünya Var TIKLA PDF İNDİR !

Gurbet Hikayeleri - Yer Altında Dünya Var Yazarı Kimdir ?

Gurbet Hikayeleri - Yer Altında Dünya Var yazarı Refik Halid Karay 'dır. Refik Halid Karay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Gurbet Hikayeleri - Yer Altında Dünya Var PDF indir oku

Gurbet Hikayeleri - Yer Altında Dünya Var indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gurbet Hikayeleri - Yer Altında Dünya Var TIKLA PDF İNDİR !

Gurbet Hikayeleri - Yer Altında Dünya Var TIKLA PDF İNDİR !
"İstanbul'dan bahsedecektik. Uzakta kalanlar için İstanbul'un kaldırımları bozuk değildir, sokaklarda çamur ve süprüntü yoktur; tramvaylarda ve vapurlarda azap çekilmez. Musluklardan Terkos yerine kevser akar, sersemletici lodos ılık bir buse, dişleyici poyrazı bir serin nefestir. Bilhassa çölde onu konuşurken hep beyaz yelkenlerin kayıp gittiği şurup renkli denizler, avize gibi şıkırdayan pınarlar, ağızlarından şekerleme kadar tatlı sözler dökülen kızlar görürsünüz." Refik Halid Karay
Memleket Hikâyeleri'nin devamı niteliğinde olan Gurbet Hikâyeleri'nde ikinci sürgünlüğünü geçirdiği Ortadoğu'yu güçlü kalemiyle resmeden Refik Halid Karay, hatıra karakterindeki satırlarıyla gurbette duyulan vatan hasretini somutlaştırarak okura taşıyor. Yeraltında Dünya Var'da ise memleketlerinin sınırları dışında yaşayan Nihan ve Nebil karakterlerine hayat verirken, aşk, yalnızlık ve macera temalarının arasında İstanbul hasretini işliyor.



Sayfa Sayısı: 360

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İnkılap Kitabevi Gurbet Hikayeleri - Yer Altında Dünya Var TIKLA PDF İNDİR !Gurbet Hikayeleri - Yer Altında Dünya Var TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Gurbet Hikayeleri - Yer Altında Dünya Var, Refik Halid Karay

Yorum Gönder