30 Kasım 2021

Yeşilin Kızı Anne 2 Lucy Maud Montgomery Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,0 TL
Yazarı: Lucy Maud Montgomery
Çevirmen: Lucy Maud Montgomery

Yeşilin Kızı Anne 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lucy Maud Montgomery olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 400 sayfalık Yeşilin Kızı Anne 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yeşilin Kızı Anne 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeşilin Kızı Anne 2 TIKLA PDF İNDİR !

Yeşilin Kızı Anne 2 Yazarı Kimdir ?

Yeşilin Kızı Anne 2 yazarı Lucy Maud Montgomery 'dır. Lucy Maud Montgomery yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yeşilin Kızı Anne 2 PDF indir oku

Yeşilin Kızı Anne 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 400 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeşilin Kızı Anne 2 TIKLA PDF İNDİR !

Yeşilin Kızı Anne 2 TIKLA PDF İNDİR !

Hayal kurmayı her şeyden çok seven Anne Shirley'nin maceraları hız kesmeden devam ediyor. Hiç sevmediği kızıl saçları, çilli yüzü ve tuhaf hayal gücüyle GreenGables'a gelip herkesi büyüleyen bu küçük kız artık
16 yaşında ve "neredeyse" bir yetişkin.

Avonlea Okulu'nda öğretmenlik yapmaya başlayan Anne, sevimli ama bir o kadar da yaramaz öğrencilerine sevgiyi, dostluğu ve hayal gücünün sınırlarını keşfetmeyi öğretir.
Bir yandan da eski dostları ile Avonlea'yi güzelleştirmeye karar verirler ve beraber Avonlea'yi Geliştirme Derneği'ni kurarlar.
Her macerada Anne biraz daha büyüdüğünü fark eder. Peki, hayalperestliği ile bir zamanlar herkesi şaşkına çeviren bu genç kız, sorumluluk sahibi bir yetişkin olabilmeyi başarabilecek midir?

Çok ses getiren serinin ikinci kitabı
Yeşilin Kızı Anne II, okurları ilk gençlikten yetişkinliğe uzanan o çetref illi yolu keşfetmeye çağırıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Yeşilin Kızı Anne 2 TIKLA PDF İNDİR !

24.09.2020

Kitap yorumu

Çok güzel bir kitap çok beğendim


15.09.2020

kitap ve dizi

dizisini çok beğenmiştim, şimdi kitaplarını okumak için sabırsızlanıyorum

Yeşilin Kızı Anne 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yeşilin Kızı Anne 2, Lucy Maud Montgomery

Yorum Gönder