27 Kasım 2021

Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı Ülkü Tamer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,45 TL
Yazarı: Ülkü Tamer
Çevirmen: Ülkü Tamer

Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ülkü Tamer olan ve Ketebe yayınevinin yayınlamış olduğu, 408 sayfalık Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı Yazarı Kimdir ?

Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı yazarı Ülkü Tamer 'dır. Ülkü Tamer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı PDF indir oku

Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ketebe yayınevi tarafından yayınlanan, 408 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Ülkü Tamer'in anılar kitabı Yaşamak Hatırlamaktır'da okuyacağımız şairin yaşamöyküsü değil; yaşamından kesitler ve ayrıntılar, anı parçaları, his kırıntıları. Bir ömrün taslak çizgileri değil de o ömrün harcından acı-tatlı karışık bir ikram. O harçta neler yok ki! Yakın Türkiye tarihi, Türk edebiyatının son yüzyıldaki serencamı, futbol, Akdeniz, tiyatro, sinema; şairler, oyuncular, tiyatrocular...

Yaşamak Hatırlamaktır'da Ülkü Tamer Cüneyt Arkın'dan Yılmaz Güney'e, Robert Kolej'den Gaziantep'e, karartma gecelerine, kendi yaşamının pek çok durağını ve o duraklarda karşılaştığı simaları şairane bir edayla işaretliyor. İkinci Yeni'nin en önemli şairlerinden Tamer'in hünerli kaleminden çevirmenlik ve yayıncılık tecrübelerini, öğrencilik ve öğretmenlik yıllarını okurken Türk şiirini ve Türkiye'yi de çok daha yakından tanıyoruz.

Öyleyse biz de şairin kendi deyişiyle "karanlıkta beyaz kuşları" izleyelim; takılalım peşine, bırakalım o hatırlasın, ona tanıklık ederek onunla beraber biz de yaşayalım.

(Tanıtım Bülteninden)

Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı TIKLA PDF İNDİR !Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı, Ülkü Tamer

Yorum Gönder