27 Kasım 2021

Slav Masalları A. H. Wratislaw Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,6 TL
Yazarı: A. H. Wratislaw
Çevirmen: Macidegül Batmaz

Slav Masalları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı A. H. Wratislaw olan ve Maya Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 304 sayfalık Slav Masalları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Slav Masalları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Slav Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Slav Masalları Yazarı Kimdir ?

Slav Masalları yazarı A. H. Wratislaw 'dır. A. H. Wratislaw yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Slav Masalları PDF indir oku

Slav Masalları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Maya Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 304 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Slav Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Slav Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Kafkasya'dan Balkanlar'a geniş bir coğrafyaya uzanan Slavlardan büyülü masallar…

Çağlar boyunca yazıdan çok söze güvenen Slav kültüründe masallar, eski inanışların yanı sıra kolektif bilincin de bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor.

Slav kültürünün hazinelerinin peşine düşen bilim adamı Albert Henry Wratislaw'ın derlediği bu 57 masal, küçük topluluklar halinde yaşayan Slavların sözlü anlatı kültürünü yazıyla buluşturuyor.

Farklı Slav topluluklarının masallarını bir araya getiren bu kitapta Kaşub Masalı'ndan Alnı Güneşli At'a, İnsanın Kökeni'nden Beyaz Yılan'a bir çok büyülü anlatıya misafir olurken farklı kültürlerin birbirlerini nasıl etkilediğine dair izler de bulacaksınız.

Geçmişle geleceği birbirine bağlayan bu masallar, masal seven herkesin kitaplığında bulunmalı.

(Tanıtım Bülteninden)

Slav Masalları TIKLA PDF İNDİR !Slav Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Slav Masalları, A. H. Wratislaw

Yorum Gönder