23 Kasım 2021

Yalnızız Peyami Safa Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,8 TL
Yazarı: Peyami Safa
Çevirmen: Peyami Safa

Yalnızız indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Peyami Safa olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yalnızız eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yalnızız ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yalnızız TIKLA PDF İNDİR !

Yalnızız Yazarı Kimdir ?

Yalnızız yazarı Peyami Safa 'dır. Peyami Safa yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Yalnızız PDF indir oku

Yalnızız indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yalnızız TIKLA PDF İNDİR !

Yalnızız TIKLA PDF İNDİR !
Peyami Safa'nın son romanı Yalnızız, engin ruh tahlilleri ve kendi türünde açtığı çığırla onu yalnızca Türk edebiyatının değil, Dünya edebiyatının zirvelerine taşımış şaheseridir. Peyami Safa'nın diğer bütün romanlarında olduğu gibi Yalnızız romanında da doğu-batı, madde-mânâ, ruh-beden, idealizm-materyalizm gibi ikilemler üzerinde durularak, aynı evde yaşadıkları hâlde birbirlerinden oldukça farklı mizaç, düşünce ve insan ilişkilerine sahip aile fertleri üzerinden ruhunu arayan bir toplum resmedilir. Bireysel ve toplumsal kimliklerimiz arasında, bilhassa Batılılaşma hareketlerinden sonra ortaya çıkan uyumsuzluğun yarattığı sıkıntılar, kalabalıklar içinde milyonlarca "yalnız"ın peyda olmasına sebep olmuştur. Yalnızız; sıra dışı kurgusu ve bir üst kurmaca metin olarak romanda kendine yer bulan ütopya ülkesi Simeranya ile yarım asırdır Türk edebiyatının en çok okunan ve sevilen romanlarının başında geliyor.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 416

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 307

Baskı Yılı: 1996


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ötüken Neşriyat Yalnızız TIKLA PDF İNDİR !

18.11.2020

en iyi...

Türk Edebiyatının en iyi romanlarındandır.


17.10.2020

tavsiye

herkesin okuması tavsiye edilir


15.10.2020

Tavsiye...

Bir arkadaşım çok güzel olduğundan bahsetti. Yayınevi de güvenilir olduğu için tercih ediyorum.

Yalnızız TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Yalnızız, Peyami Safa

Yorum Gönder