23 Kasım 2021

Talebe Tara Westover Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,9 TL
Yazarı: Tara Westover
Çevirmen: Tara Westover

Talebe indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tara Westover olan ve Domingo Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Talebe eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Talebe ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Talebe TIKLA PDF İNDİR !

Talebe Yazarı Kimdir ?

Talebe yazarı Tara Westover 'dır. Tara Westover yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Talebe PDF indir oku

Talebe indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Domingo Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Talebe TIKLA PDF İNDİR !

Talebe TIKLA PDF İNDİR !

TalebeYılın en iyi kitabı seçkilerinde.

Guardian, Washington Post, New York Times, Boston Globe, The Economist

2018 Goodreads Okur Ödülü

Tara Westover'ın bir doğum belgesi olmadı. Okul kaydı yoktu çünkü hayatında hiçbir sınıfa ayak basmamıştı. Tıbbi dosyası yoktu çünkü babası tıp biliminden ziyade kıyamete inanıyordu.

Çocukluğunda Mormon babasının bağnazlığa, erkek kardeşinin şiddete teslim oluşunu izledi. Ve on altı yaşına geldiğinde Tara kendi kendini eğitmeye karar verdi. Bilgiye duyduğu açlık onu Idaho'nun dağlarından çok uzaklara, okyanusların ötesine, bir kıtadan diğerine, Harvard'dan Cambridge'e taşıdı. Neden sonra aklına şu soru düştü: "Acaba fazla mı uzağa gittim?", "Eve dönmenin hâlâ bir yolu var mı?"

Çıktığı günden itibaren dünya çapında büyük övgü toplayan, pek çok yayın organı tarafından yılın kitabı seçilen ve şu ana dek 40 dile çevrilen Talebe bir kendini inşa öyküsü. Tara Westover, hiddetli bir sadakatle bağlandığı ailesinin, eğitim sayesinde yaşadığı değişimin ve ayrılık kederinin hikâyesini bizzat kendi hayat hikâyesini büyük yazarlara özgü bir içgörüyle anlatıyor. Yürek burkan ve umut saçan bir hikâye bu.

"Sarsıcı. . . Tara Westover'ın hayat hikâyesi sıra dışı ama kitabın merkezindeki sorular hepimize dair: Sevdiklerimiz için kendimizden ne kadar ödün verebiliriz? Büyüyebilmek için onlara ne kadar ihanet edebiliriz?"

- Vogue

"İlham verici."

- Bill Gates

"Muhteşem."

- Stephen Fry

"Olağanüstü."

-Barack Obama

(Tanıtım Bülteninden)

Talebe TIKLA PDF İNDİR !

12.11.2020

...

Mormunlar ın yaşam şekli hakkında bilgi veren aynı zamanda şartlar ın ne kadar zorlu olursa olsun öğrenmenin ve bilginin ne kadar kıymetli olduğunu....


23.09.2020

Çarpıcı Bir Hikaye

Tara Westover yobaz bir aileyle yaşamanın sonuçlarını hayat hikayesinde yazmış. Bu kitap Bill Gates ve Obama'nın da önerilerindendi, mutlaka okuyun


21.08.2020

Okunması gereken bir kitap

Mormonluk hakkında bilgi edinebileceğiniz. Zaman zaman çok sinirleneceğiniz, çok akıcı keyifli bir kitap. Doğduğunuz coğrafyayı, aileyi, dini seçemeseniz bile sonrakilerin tamamen seçimlerden ibaret olduğunun en güzel örneklerinden biri.

Talebe TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Talebe, Tara Westover

Yorum Gönder