23 Kasım 2021

Mutlu Bir Yaşam Üzerine-Yaşamın Kısalığı Üzerine Seneca Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Seneca
Çevirmen: Seneca

Mutlu Bir Yaşam Üzerine-Yaşamın Kısalığı Üzerine indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Seneca olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mutlu Bir Yaşam Üzerine-Yaşamın Kısalığı Üzerine eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mutlu Bir Yaşam Üzerine-Yaşamın Kısalığı Üzerine ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mutlu Bir Yaşam Üzerine-Yaşamın Kısalığı Üzerine TIKLA PDF İNDİR !

Mutlu Bir Yaşam Üzerine-Yaşamın Kısalığı Üzerine Yazarı Kimdir ?

Mutlu Bir Yaşam Üzerine-Yaşamın Kısalığı Üzerine yazarı Seneca 'dır. Seneca yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Mutlu Bir Yaşam Üzerine-Yaşamın Kısalığı Üzerine PDF indir oku

Mutlu Bir Yaşam Üzerine-Yaşamın Kısalığı Üzerine indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mutlu Bir Yaşam Üzerine-Yaşamın Kısalığı Üzerine TIKLA PDF İNDİR !

Mutlu Bir Yaşam Üzerine-Yaşamın Kısalığı Üzerine TIKLA PDF İNDİR !

Seneca (MÖ 4'e doğru-MS 65): Devlet adamı ve filozofluğunun yanı sıra Roma tarihinin en önemli söylev ustalarından ve tragedya yazarlarından biridir. Babasının bir siyaset adamı ve hatip olarak yetiştirmek istediği Seneca, bir süre devlet işleriyle uğraştı ve sonunda kendisini en sevdiği işe, yani felsefeye adadı. Stoacı öğretileri içeren çok sayıda düşünce metni, mektup ve tragedya yazdı. Mutlu Yaşam Üzerine ve Yaşamın Kısalığı Üzerine'de Seneca doğaya uyumlu yaşama mecburiyetini çeşitli açılardan ve yaşadığı dönemden örnekler vererek ele alır. İlham verici bu iki metin, Stoacılığın Roma döneminde nasıl bir yaşam anlayışını salık verdiğine dair soruların yanıtlarını da barındırır.

(Tanıtım Bülteninden)

Mutlu Bir Yaşam Üzerine-Yaşamın Kısalığı Üzerine TIKLA PDF İNDİR !

04.06.2020

Seneca

Seneca gerçekten yaşam farkındalığı oluşturuyor bu kitapta. Mutluluk ile ilgili kısımda daha çok erdem kavramı üzerinde duruyor. Yaşamın kısalığı ile ilgili olarak da zaman için farkındalık oluşturuyor ve bununla harekete geçmemiz için itici bir güç oluşturuyor. Felsefe kitabı ancak asla ağır değil akıcı ve net anlatım var. Özellikle Epikuros felsefesinin nasıl yanlış anlaşıldığını da değinmiş olması kitabın güzel kısımlarından..

Mutlu Bir Yaşam Üzerine-Yaşamın Kısalığı Üzerine TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Mutlu Bir Yaşam Üzerine-Yaşamın Kısalığı Üzerine, Seneca

Yorum Gönder