23 Kasım 2021

Üç Kız Kardeş İclal Aydın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,2 TL
Yazarı: İclal Aydın
Çevirmen: İclal Aydın

Üç Kız Kardeş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İclal Aydın olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Üç Kız Kardeş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Üç Kız Kardeş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Üç Kız Kardeş TIKLA PDF İNDİR !

Üç Kız Kardeş Yazarı Kimdir ?

Üç Kız Kardeş yazarı İclal Aydın 'dır. İclal Aydın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Üç Kız Kardeş PDF indir oku

Üç Kız Kardeş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Üç Kız Kardeş TIKLA PDF İNDİR !

Üç Kız Kardeş TIKLA PDF İNDİR !

Bir zamanlar, bir ülkenin en güzel denizine bakan bir evde üç kız kardeş yaşardı. İsimleri Türkân, Dönüş ve Derya idi. Babaları Sadık Bey ve anneleri Nesrin Hanım'la birlikte geceleri kucak kucağa oturur, gelecekte onları bekleyen şahane yılların hayallerini kurarlardı.

Türkân, Dönüş ve Derya'nın, Ayvalık'ın çam kokulu sokaklarında geçen masal gibi çocukluğu, onları yetişkin dünyasının acımasızlığına hazırlamamıştı belki. Hiçbir hayatın, hiçbir seçimin göründüğü kadar kolay olmadığını, bazen en büyük, en akla gelmeyecek sırların en güvendiklerimizin kalbinde saklandığını, en korkulacak hastalıkların gün gelip geçmişi derleyip toplayabileceğini anlamak zaman istiyordu.

Ve zamanın ilaç olmadığı bir yara var mıydı dünyada?

Ayvalık'ın denize uzanan taş sokaklarından, nice yaşamlar görüp geçirmiş zeytin ağaçlarından, hayatın kaynağından akan suyundan, eski evlerinden doğmuş bir aile hikâyesi Üç Kız Kardeş. Bir mutsuzluk hikâyesi değil; neşeli günleri yâd ede ede iyiliğe dönüşün hikâyesi. İyileşmenin yolculuğu…

(Tanıtım Bülteninden)

Üç Kız Kardeş TIKLA PDF İNDİR !

31.10.2020

Harika bir kitap

Elinizden bırakmadan, bir solukta okuyacaginiz bir kitap.


19.10.2020

Beğendim

Akıcı bir kitap. Olay örgusü içine çekiyor insanı. Öğretici olduğu söylenemez ama okurken güzel vakit geçirebilirsiniz.


16.10.2020

muhteşem

ağlamak ve gülmek isteyenlere

Üç Kız Kardeş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Üç Kız Kardeş, İclal Aydın

Yorum Gönder