23 Kasım 2021

Alice Harikalar Diyarında Lewis Carroll Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,8 TL
Yazarı: Lewis Carroll
Çevirmen: Sinan Ezber

Alice Harikalar Diyarında indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lewis Carroll olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Alice Harikalar Diyarında eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Alice Harikalar Diyarında ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Alice Harikalar Diyarında TIKLA PDF İNDİR !

Alice Harikalar Diyarında Yazarı Kimdir ?

Alice Harikalar Diyarında yazarı Lewis Carroll 'dır. Lewis Carroll yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Alice Harikalar Diyarında PDF indir oku

Alice Harikalar Diyarında indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Alice Harikalar Diyarında TIKLA PDF İNDİR !

Alice Harikalar Diyarında TIKLA PDF İNDİR !

Alice Harikalar Diyarında, yazıldığı tarihten bu yana geçen yüz elli yılı aşkın süre boyunca, edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olma özelliğini hep korudu. Hem çocuk hem de yetişkin edebiyatında önemli bir yere sahip olan bu kitap, hayal gücü zenginliğiyle küçük okurlara büyülü bir dünya sunarken, yetişkinler için bu büyüsünü içerdiği sembollerin anlam derinliğiyle gösterdi. Adının edebiyat tarihine altın harflerle yazılmasına yol açan eserleri kadar, matematikçi ve mantıkçı kimliğiyle de tanınan Lewis Carroll'un Alice Harikalar Diyarında kurgusu, metne serpiştirilmiş bilmecelerle okuru da kitabın bir kahramanı kılar. Alice Harikalar Diyarında hem çocuklar hem de macera dolu naif çocukluğunu özleyen ve yıllara meydan okuyan bir mantık labirentinde kendine sorular sormaktan çekinmeyecek okurlar için Modern Klasikler Dizisi'nde yerini alıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Alice Harikalar Diyarında TIKLA PDF İNDİR !

21.02.2019

21.02.2018

betimlemeler güzel fakat olay akışı karmakarışık sanırım beklentilerimi karşılamadı

Alice Harikalar Diyarında TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Alice Harikalar Diyarında, Lewis Carroll

Yorum Gönder