23 Kasım 2021

Beni Asla Bırakma Kazuo Ishiguro Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Kazuo Ishiguro
Çevirmen: Kazuo Ishiguro

Beni Asla Bırakma indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kazuo Ishiguro olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Beni Asla Bırakma eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Beni Asla Bırakma ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Beni Asla Bırakma TIKLA PDF İNDİR !

Beni Asla Bırakma Yazarı Kimdir ?

Beni Asla Bırakma yazarı Kazuo Ishiguro 'dır. Kazuo Ishiguro yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Beni Asla Bırakma PDF indir oku

Beni Asla Bırakma indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Beni Asla Bırakma TIKLA PDF İNDİR !

Beni Asla Bırakma TIKLA PDF İNDİR !
Yatılı okul Hailsham'ın öğrencileri, bahçe duvarının arkasındaki karanlık ormandan çok korkarlar. Hafta sonları veya tatillerde evlerine gitmez., Hailsham'dan önceki yaşamlarını hatırlamazlar. Dış dünyayla bağlantıları yoktur. Öğretmenler değil, gözetmenler tarafından eğitilirler. Spor ve sanata büyük önem veren gözetmenler, Hailsham öğrencilerine sürekli özel olduklarını hatırlatır ve bedenlerine çok iyi bakmaları gerektiğini tekrarlar.
Kazuo Ishiguro, yayımlandığı yıl Time tarafından İngilizce yazılmış en iyi 100 roman listesine alınan Beni Asla Bırakma'da, yıkıma götüreceğini bile bile kendi kaderini kabullenenlere odaklanmış görünüyor.



Sayfa Sayısı: 272

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Beni Asla Bırakma TIKLA PDF İNDİR !

07.11.2020

Derin

Kesinlikle okumaya değer kitaplardan biri. Ishiguro'nun mükemmel dili ve anlatımı okura öyle güzel ve derinden dokunuyor ki. Mühim olan yazarın yarattığı ikinci katmana girmeyi becerebilmek


02.11.2020

tekrar okunmalı

çok iyi bir yazar ve çok iyi bir roman


02.10.2020

Sarsıcı,biraz hüzünlü

Birkaç yerde göğsünüze böyle bir his oturuyor, Kesinlikle okunması gereken bir roman.

Beni Asla Bırakma TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Beni Asla Bırakma, Kazuo Ishiguro

Yorum Gönder