28 Kasım 2021

Theo’ya Mektuplar Vincent van Gogh Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Vincent van Gogh
Çevirmen: Azra Erhat

Theo'ya Mektuplar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vincent van Gogh olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Theo'ya Mektuplar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Theo'ya Mektuplar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Theo'ya Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Theo'ya Mektuplar Yazarı Kimdir ?

Theo'ya Mektuplar yazarı Vincent van Gogh 'dır. Vincent van Gogh yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Mektup türündedir.

Theo'ya Mektuplar PDF indir oku

Theo'ya Mektuplar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Theo'ya Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Theo'ya Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Vicent Van Gogh, Paris'te bir galeri yöneticisi olan kardeşi Theo'yla dertleştiği mektuplarında, renk tutkusuyla dolu bir ressamın yaşam savaşına ve yaratıcılık uğruna gösterdiği özverilere tanık oluruz. Van Gogh'un, başta Gauguin olmak üzere, çağdaşı ressamlarla yakın ilişkilerine de ışık tutan Theo'ya Mektuplar, hayatı boyunca şiddetli ruhsal sarsıntılarla boğuşmuş sanatçının daha yumuşak ve coşkulu yönünü ortaya çıkarıyor.

Bu ünlü yapıtın, Azra Erhat derlemesi ve çevirisini yeniden yayınlamaktan kıvanç duyuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Theo'ya Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

21.08.2020

Bayıldım.

Daha önce farklı kaynaklardan Van Gogh'un hayatı ve eserlerinin incelemesi ile ilgili okudum ama bu kitap sayesinde ressamın kardeşi ile ilişkisi, günlük hayatına ve çağdaşı olan diğer sanatçılara yaklaşımını öğrenmiş oldum. Çok güzel bir kitap herkesin okumasını tavsiye ederim.


03.12.2018

Van Gogh

Van Gogh'un hayatının ayrıntıları hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz tatlı bir kitap.

Theo'ya Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Mektup
Etiketler; Edebiyat, Dünya Mektup, Theo'ya Mektuplar, Vincent van Gogh

Yorum Gönder