28 Kasım 2021

Cinayet Alfabesi-Tam Metin Agatha Christie Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Agatha Christie
Çevirmen: Çiğdem Öztekin

Cinayet Alfabesi-Tam Metin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Agatha Christie olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cinayet Alfabesi-Tam Metin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cinayet Alfabesi-Tam Metin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cinayet Alfabesi-Tam Metin TIKLA PDF İNDİR !

Cinayet Alfabesi-Tam Metin Yazarı Kimdir ?

Cinayet Alfabesi-Tam Metin yazarı Agatha Christie 'dır. Agatha Christie yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Cinayet Alfabesi-Tam Metin PDF indir oku

Cinayet Alfabesi-Tam Metin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cinayet Alfabesi-Tam Metin TIKLA PDF İNDİR !

Cinayet Alfabesi-Tam Metin TIKLA PDF İNDİR !

Alfabe sırasına göre kurbanlarını öldüren seri katil, cesetlerin yanına ABC tren yolları tarifesini bırakmaktadır... Aynı zamanda cinayetleri işleyeceği mekânları Hercule Poirot'ya önceden haber vererek deneyimli dedektifle dalga geçmektedir. Fakat Poirot adı geçen yerlere ulaşmakta her zaman gecikir. Bu psikopatın düşüncelerinden ve cinayet metodundan fazlasıyla etkilenen Poirot, Hastings ve Japp'ın yardımıyla İngiltere'de enine boyuna seyahat ederek bu acımasız katilin izini bulmaya karar verir.

(Tanıtım Bülteninden)

Cinayet Alfabesi-Tam Metin TIKLA PDF İNDİR !

23.10.2020

Agatha sürükleyiciliği

Çok kısa sürede bitti aşırı sürükleyiciydi. Dili her zamanki gibi sade. Güzel bir agatha klasiğidir, keyifle okunur.


02.06.2020

Çok iyiydi.

sonuna kadar kim olduğu hakkında tahminler yürüttüm ancak hepsi yanlış çıktı. Çok sürükleyici idi de. okumaya başlar başlamaz da bırakmadan  bitirdim.


27.04.2020

Agatha Christie

Agatha Christie… Polisiye romanlarının kraliçesi muhakkak okunması gereken kitaplarından biri. Dili oldukça sade ve zekice yazılmış bir roman sıkılmadan okuyacağınıza eminim.

Cinayet Alfabesi-Tam Metin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Cinayet Alfabesi-Tam Metin, Agatha Christie

Yorum Gönder