28 Kasım 2021

Ölümün Sonu Cixin Liu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 41,25 TL
Yazarı: Cixin Liu
Çevirmen: Cixin Liu

Ölümün Sonu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cixin Liu olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 800 sayfalık Ölümün Sonu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölümün Sonu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölümün Sonu TIKLA PDF İNDİR !

Ölümün Sonu Yazarı Kimdir ?

Ölümün Sonu yazarı Cixin Liu 'dır. Cixin Liu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Ölümün Sonu PDF indir oku

Ölümün Sonu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 800 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölümün Sonu TIKLA PDF İNDİR !

Ölümün Sonu TIKLA PDF İNDİR !

On yılların en önemli bilimkurgu serilerinden Üç Cisim Problemi, Ölümün Sonu ile sona eriyor.

Nebula En İyi Bilim Kurgu Romanı Ödülü

Kıyamet Savaşı'ndan yarım asır sonra, Karanlık Orman Caydırması'nın sağladığı gergin denge, işgalci Trisolar medeniyetini uzakta tutmaktadır. Dünya, Trisolar teknolojileri sayesinde daha önce görülmemiş bir refah dönemine girmiştir. İnsan biliminin günbegün gelişmesi ve Trisolarların Dünya kültürüne entegre olması, iki medeniyetin birbirini yok etmeden birlikte var olabileceğini göstermektedir.

Yirmi birinci yüzyılın ilk zamanlarından bir uzay mühendisi olan Cheng Xin, bu yeni çağda hibernasyondan uyanır. Ancak beraberinde, Trisolar Krizi'nin başlangıcından kalan unutulmuş bir programın bilgisini de getirecek ve varlığı, bu iki dünya arasındaki narin dengeyi tepetaklak edecektir. İnsanlık yıldızlara ulaşabilecek midir yoksa beşiğinde can mı verecektir?

Üç Cisim Problemi için övgüler

"Olağanüstü bir kitap! Bilimsel ve felsefi tartışmaların eşsiz bir karışımı."

George R. R. Martin

"Türünün en iyilerinden, alışılmış ama aynı zamanda da tuhaf."

Kim Stanley Robinson

(Tanıtım Bülteninden)

Ölümün Sonu TIKLA PDF İNDİR !Ölümün Sonu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Ölümün Sonu, Cixin Liu

Yorum Gönder