27 Kasım 2021

Sodom ve Gomorra - Kayıp Zamanın İzinde 4. Kitap Marcel Proust Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,3 TL
Yazarı: Marcel Proust
Çevirmen: Marcel Proust

Sodom ve Gomorra - Kayıp Zamanın İzinde 4. Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Marcel Proust olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sodom ve Gomorra - Kayıp Zamanın İzinde 4. Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sodom ve Gomorra - Kayıp Zamanın İzinde 4. Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sodom ve Gomorra - Kayıp Zamanın İzinde 4. Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Sodom ve Gomorra - Kayıp Zamanın İzinde 4. Kitap Yazarı Kimdir ?

Sodom ve Gomorra - Kayıp Zamanın İzinde 4. Kitap yazarı Marcel Proust 'dır. Marcel Proust yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Sodom ve Gomorra - Kayıp Zamanın İzinde 4. Kitap PDF indir oku

Sodom ve Gomorra - Kayıp Zamanın İzinde 4. Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sodom ve Gomorra - Kayıp Zamanın İzinde 4. Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Sodom ve Gomorra - Kayıp Zamanın İzinde 4. Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Marcel Proust'u her zaman büyüleyen yan, insanların ikilikleri, çoğullukları olmuştur. Kadın-erkekler de, erkek-kadınlar da bu nedenle Proust'a daha zengin, daha karmaşık, daha ikircikli, dolayısıyla incelenmesi daha çekici gelmiştir. Kayıp Zamanın İzinde'nin dördüncü cildi olan Sodom ve Gomorra'da da bu konular üzerinde durmuştur. Kutsal Kitap'ta Tanrı gazabının yerle bir ettiği kentlerin adları da böylece Kayıp Zamanın İzinde'nin, dönemin ahlak anlayışı açısından en çok "tartışılan" cildinin adı olmuştur.

Kayıp Zamanın İzinde hem komik romandır hem trajik roman, hem serüven romanıdır hem şiirsel roman, hem düşlerin romanıdır hem de imgeler romanı...

"Aşk [...], zihinde müthiş jeolojik kabarmalara yol açar. M. de Charlus'ün daha birkaç gün öncesine kadar, yerden yükselen tek bir düşüncenin görülmediği, dümdüz bir ovaya benzeyen zihninde, birdenbire taş kadar sert sıradağlar yükselivermişti; üstelik bu dağlar öyle yontulmuştu ki, sanki bir heykeltıraş mermeri taşıyacağına olduğu yerde biçimlendirmişti; Öfke, Kıskançlık, Merak, Arzu, Nefret, Istırap, Gurur, Korku ve Aşk dev gruplar halinde dikilmekteydiler."

(Tanıtım Bülteninden)

Sodom ve Gomorra - Kayıp Zamanın İzinde 4. Kitap TIKLA PDF İNDİR !

10.09.2020

ağır ve derin

Betimleme ustası bir yazardan serinin 4. kitabı. okurken betimlemeler biraz zorlayıcı olabiliyor. 6 sayfadan uzun süren paragraflar var . Ama bunlar sizi zorlamıyorsa okuyun. Bittikten sonra aklınızın hafızanızın bir yerlerinde yaşamaya devam ediyor.

Sodom ve Gomorra - Kayıp Zamanın İzinde 4. Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Sodom ve Gomorra - Kayıp Zamanın İzinde 4. Kitap, Marcel Proust

Yorum Gönder