27 Kasım 2021

Kadının Adı Yok Duygu Asena Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,15 TL
Yazarı: Duygu Asena
Çevirmen: Duygu Asena

Kadının Adı Yok indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Duygu Asena olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kadının Adı Yok eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kadının Adı Yok ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kadının Adı Yok TIKLA PDF İNDİR !

Kadının Adı Yok Yazarı Kimdir ?

Kadının Adı Yok yazarı Duygu Asena 'dır. Duygu Asena yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kadının Adı Yok PDF indir oku

Kadının Adı Yok indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kadının Adı Yok TIKLA PDF İNDİR !

Kadının Adı Yok TIKLA PDF İNDİR !
Duygu Asena bu kitabında, temiz, telaşsız, kıvrak anlatımıyla bir kadının yaşadıklarını, daha doğrusu cinsiyetii kadın olarak belirlenmiş, herkesin üç aşağı beş yukarı tanık olabileceği ortak bir macerayı, bir kadının ağzından anlatıyor. Bu kadın, küçücük bir kızın henüz yaşanmamış doğal meraklarından, aşklar, acılar, sahtekârlıklar, hıslarla dolu bir hayatın bazen hafif, bazen ağır kıpırtılarına kadar, kendi ayakları üzerinde durabilmek için mücadele ediyor. Bu kadın, pürüzsüz bir tenden kırışıklıklara uzanan zaman içinde kendisi için var olabilmeyi hedefliyor. Beceriyor da...Ne pahasına olursa olsun!


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 184

Baskı Yılı: 2013


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Kadının Adı Yok TIKLA PDF İNDİR !

16.04.2020

Kadın olmak..

Duygu Asena ile ilk kez bu kitabı sayesinde tanıştım. Gayet akıcı bir anlatımı var. Bir kadın olarak yaşadığımız sıkıntıları ve bunun iç dünyamıza olan yansımalarını anlatmış. Bittiğinde durup düşündürüyor, toplum düzenini kadın-erkek ilişkilerini, aile ilişkilerini kesinlikle sorgulatıyor.


09.08.2019

Mükemmel

Duygu Asena herkesin okuması gereken yazarlardan. Harika bir kadın.

Kadının Adı Yok TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kadının Adı Yok, Duygu Asena

Yorum Gönder