27 Kasım 2021

Unutkan Aşk Nermin Bezmen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,9 TL
Yazarı: Nermin Bezmen
Çevirmen: Nermin Bezmen

Unutkan Aşk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nermin Bezmen olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 440 sayfalık Unutkan Aşk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Unutkan Aşk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Unutkan Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Unutkan Aşk Yazarı Kimdir ?

Unutkan Aşk yazarı Nermin Bezmen 'dır. Nermin Bezmen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Unutkan Aşk PDF indir oku

Unutkan Aşk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 440 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Unutkan Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Unutkan Aşk TIKLA PDF İNDİR !

"Lütfen bana kendini unutturma!"

Zeki, hayatı bütün renkleriyle, en derin duygularıyla yaşayan, yaratıcı, sevgi dolu, âşık bir kadın, başarılı bir yazar: Maya; yirmi senedir ikinci baharını paylaştığı, ona hayran, âşık, duygusal, notalarla, repliklerle haşır neşir bir erkek, gözde bir sanatçı: Atlas; çocuklarıyla beraber sevginin pekiştirildiği mutlu bir aile ve aniden hayatlarına inen, dünyalarını çökerten bir illet… hastayı ölmeden defalarca öldüren, kimliğini yok eden, eşi yaşıyorken dul bırakan, tedavisiz, umutsuz hastalık: Alzheimer.

Maya kocasının yanağını okşadı,

"Lütfen bu dediklerimi unutma. Benden, benimle olan kendinden kaçmak isteyeceğin günler olursa, tereddüt etmeden uzaklaş... Ama çok uzun değil. Geri dön tekrar. Ben hatırlamasam bile dön."

"Aşkım, sen her şeyimsin benim. Kalacağım, gideceğim, döneceğim… her yer senin olduğun yer. Sen, yuvamsın benim."

Sevdiği kadının kendisini bir gün hiç hatırlamayacağını, bütün bu sevişmeleri, öpüşmeleri, kucaklaşmaları unutacağını düşünmek Atlas'ın içini acıtıyordu... Ona hasret kalacağı günlerin acısını çıkarmak ister gibi sarıldı karısının bedenine. İkisi de ne zaman gerçekleşeceğini bilemedikleri o meşum gelecekle ilgili birbirlerine şimdiden duydukları hasretle, inişli çıkışlı bir ruh haline girmişti. Bedenleri sevgiyle, ihtirasla, tutku ve şefkatle, mutluluk ve hüzünle sevişiyordu.

(Tanıtım Bülteninden)

Unutkan Aşk TIKLA PDF İNDİR !

11.10.2020

Keyifli

Her zamanki gibi çok keyifle okudum


01.10.2020

Tavsiye olunur

Akıcı, sıkılmadan okunacak güzel bir eser. Şiddetle tavsiye ederim


13.07.2020

Unutkan Aşk

Nermin Bezmen'in kitaplarını zevkle okurum.

Unutkan Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Unutkan Aşk, Nermin Bezmen

Yorum Gönder